• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Solutia Avaya Flare, lansata in Romania de Net-Com

Solutia Avaya Flare, lansata in Romania de Net-Com

NetCom a lansat solutia de comunicatii Avaya Flare, solutie revolutionara ce ofera o experienta colaborationala unica si persuasiva de tip multi-modal. Incorporata in Avaya Desktop Video Device, Avaya Flare Experience ofera acces rapid si facil la ustensile utile in comunicarea si colaborarea in timp real.

 

Capabilitatile includ desktop video, social media, posibilitatea initierii de conferinte audio/video/web, directoare multiple, mesagerie instant si istorie contextuala.


De asemenea, solutia Avaya Flare elimina nevoia de a utiliza interfete si directoare diferite pentru a comunica prin intermediul mai multor tipuri de ustensile.


Totodata, cu ajutorul Avaya Flare veti beneficia de posibilitatea sustinerii mai multor conferinte in acelasi timp. Astfel, veti putea selecta un alt grup de persoane pentru o conversatie fara a fi nevoiti sa-l inchideti pe cel curent.

 

Cat despre Avaya Desktop Video Device, aceasta este o ustensila pentru colaborare cu video de inalta definitie si sunet de inalta calitate combinate cu o excelenta interfata touch-screen. 


Solutia Avaya Flare Experience impreuna cu device-ul Desktop Video va vor spori productivitatea si va vor facilita colaborarea.

 

Solutia Avaya Flare Experience va putea fi achizitionata prin intermediul companiei Net-Com, specializata in furnizarea de echipamente si integrarea de sisteme de telecomunicatii, incepand cu luna decembrie 2010.


Net-Com este distribuitor si integrator de solutii de telecomunicatii pentru intreprinderi mici, mijlocii si corporatii multinationale.


Compania a anuntat preluarea in portofoliul sau a brandului Avaya incepand cu 1 Aprilie 2010. Avaya este lider mondial in servicii, aplicatii si sisteme de comunicatii.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//