• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Microsoft Partner Network - noutati in programul de parteneriat de la Microsoft

Microsoft Partner Network - noutati in programul de parteneriat de la Microsoft

Microsoft Corp. a lansat oficial Microsoft Partner Network, programul de parteneriat ce aduce partenerilor locali noi beneficii, printre care: acces la cele mai noi produse Microsoft, resurse de training si suportul de care au nevoie pentru a deveni mai competitivi pe o piata tot mai dinamica. Noua structura a programului permite clientilor Microsoft o selectie mai riguroasa a furnizorilor de solutii si servicii IT pentru afacerea lor.


"Aceasta lansare marcheaza un punct de cotitura in raportul dintre Microsoft si parteneri, intrucat Microsoft Partner Network este parte integranta din transformarea companiei intr-un furnizor de servicii de cloud. Atat cerintele pentru a deveni partener cat si beneficiile asociate, mai consistente ca niciodata, reflecta cu fidelitate noua realitate a pietei si noile tendinte tehnologice", Florian Ivan, Partner Strategy Manager la Microsoft Romania.


Noul Microsoft Partner Network este rezultatul feedback-ului oferit de parteneri in ultimii ani si al cerintelor tot mai mari ale pietei pentru servicii specializate. imbunatatirile aduse programului vor ajuta partenerii sa se concentreze pe tehnologii specifice si sa fructifice astfel mai multe oportunitati de business, in special cele aparute in zona de cloud.


Din noiembrie, partenerii Microsoft isi reinnoiesc statutul de membru in cadrul programului conform noilor cerinte, avand posibilitatea de a alege cel mai potrivit nivel al programului in functie de propriile nevoi de business.


Partenerii isi pot demonstra expertiza in domeniul de activitate, obtinand statutul de Silver Competency sau Gold Competency, disponibile pentru cele 29 de arii de solutii existente in cadrul Microsoft Partner Network. Competentele raspund unor nevoi specifice de business ale clientilor si aduc partenerilor beneficii si drepturi diferite in functie de certificarea obtinuta (Silver sau Gold): de la acces pentru utilizare interna, testare si dezvoltare a produselor Microsoft, pana la resurse de marketing, training-uri tehnice si de vanzari prin Partner Learning Center.


Partenerii pot, de asemenea, sa devina membri ai Comunitatii Small Business Specialist (SBSC), deschisa firmelor ce ofera solutii pentru afacerile mici si mijlocii. in cadrul comunitatii, partenerii pot pastra mai usor legatura unii cu altii dar si cu experti Microsoft. in plus, acestia au acces la software, unelte de dezvoltare si training prin intermediul Subscriptiilor Microsoft Action Pack.


Programele pentru startup-uri software (Microsoft BizSpark) si agentii Web (Microsoft WebsiteSpark) sunt acum parte din Microsoft Partner Network.


Fara indoiala, serviciile de cloud computing deschid noi posibilitati comerciale, iar Microsoft Partner Network vine in intampinarea partenerilor din Romania cu resursele necesare pentru a face un pas inainte spre acest model de business.


Microsoft Cloud Essentials Pack ofera partenerilor posibilitatea de a experimenta si de a-si extinde oferta in zona de cloud, raspunzand anticipat viitoarelor cerinte ale pietei. Mai mult, prin Microsoft Cloud Accelerate, Microsoft incurajeaza si recompenseaza angajamentul partenerilor care au vandut solutii bazate pe servicii de cloud, au luat parte la training-uri avansate sau pot oferi referinte in piata.


Microsoft investeste in continuu in programele de parteneriat, reunind astazi peste 640.000 de organizatii in intreaga lume, dintre care peste 4.000 in Romania. Relatiile cu partenerii au reprezentat o directie strategica pentru Microsoft si au stat la baza succesului companiei timp de 33 de ani.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//