• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Charles Arizmendi a fost numit Chief Operations Officer al BitDefender

Charles Arizmendi a fost numit Chief Operations Officer al BitDefender

BitDefender, furnizor premiat de soluţii inovatoare de securitate, a anuntat numirea lui Charles Arizmendi în funcţia de Chief Operations Officer. În această calitate, Arizmendi va accelera operaţiunile strategice ale companiei şi expansiunea globală şi va coordona echipele de vânzări, marketing şi relaţii cu clienţi, la nivel global. Activitatea lui va fi raportată direct lui Florin Talpeş, CEO al BitDefender.


Arizmendi vine la BitDefender cu o experienţă de peste 20 de ani în vânzări, marketing şi operaţiuni. Până recent, a lucrat la Microsoft, unde a coordonat echipele de vânzări, marketing şi programe, pentru regiunea Europa Centrală şi de Est. În cadrul Microsoft, Arizmendi a dezvoltat programe de vânzări şi marketing care au fost recunoscute pentru succesul lor, atât în cadrul companiei, dar şi dincolo de graniţele Microsoft.


Tot aici, în diferitele funcţii ocupate, a coordonat echipele de vânzări, marketing şi servicii în Europa Centrală şi de Est şi în regiunile din America Latină, gestionând venituri de până la 1.3 miliarde USD.


Totodată, Arizmendi are o experienţă bogată în implementarea strategiilor de creştere a veniturilor anuale şi de interacţiune cu actualii clienţi. În plus, a fost resposabil de creşterea vânzărilor pe piaţa din America Latină, atât pe segmentul business cât şi pentru consumatori casnici, cu peste 40 de procente, dar şi de rata de reînnoire a licenţei de peste 90%.


„Achiziţia unui lider recunoscut şi experimentat precum Charles aduce o valoare foarte mare echipei de conducere a BitDefender” a declarat Florin Talpeş, CEO al BitDefender.


„Abilitatea lui de a îmbunătăţi vânzările şi operaţiunile de marketing şi customer care îmbogăţeşte gândirea strategică a BitDefender şi va ajuta la stimularea vânzărilor globale. Suntem încântaţi să îl avem alături de noi”.


“Sunt nerăbdător să cresc şi să mă ocup de poziţia, deja bine stabilită, a BitDefender la nivel global”, a declarat Arizmendi. „Este o provocare să fac parte dintr-o companie globală cu o bogată istorie în inovaţie şi în setarea unor noi standarde în soluţii proactive de securitate”.


BitDefender este producătorul uneia dintre cele mai performante soluţii de securitate a datelor atestate pe plan internaţional de către instituţii independente de specialitate. Motoarele BitDefender care stau la baza produsului sunt unele dintre cele mai puternice din lume şi folosesc tehnologie euristică. Gama de produse BitDefender 2011 include o tehnologie inovatoare, Active Virus Control, care monitorizează, în timp real, toate aplicaţiile active şi le blochează pe cele cu comportament suspect.


Produsele sunt disponibile în România prin distribuitorii autorizaţi Agis Computer, Aline Distribution, Asesoft Distribution, RHS Distribution, Scop Computers, precum şi în următoarele lanţuri retail cu acoperire naţională Altex, Auchan, Carrefour, Depozitul de Calculatoare, Domo, Media Galaxy, Metro, Real, Selgros sau magazinele de comerţ electronic cum ar fi BWM MediaSoft, Cel, Emag, Evomag, Orange, PC Garage.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//