• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Agentia de turism online eSKY.ro a lansat programul de afiliere

Agentia de turism online eSKY.ro a lansat programul de afiliere

eSKY Polonia, agentia de turism online ce activeaza pe piata de profil din Europa CEE, a lansat in Romania programul de afiliere, Partner Toolkit. Serviciul se adreseaza oricarei persoane sau companii care detine un website si doreste sa vanda bilete de avion prin intermediul acestuia. Astfel, in schimbul unui comision din valoarea vanzarilor generate, oricine poate deveni partener eSKY.


Platforma de rezervari online eSKY Travel Search (ETS) este in momentul de fata cel mai avansat sistem de cautare din punct de vedere al tehnologiei, din aceasta regiune a Europei. Unul din cele mai importante atuuri ale solutiei eSKY este faptul ca in rezultatele cautarilor, in afara de conexiunile a 460 de linii aeriene nationale, sunt afisate peste 120 de conexiuni ale celor mai populare linii aeriene low cost. In plus, solutia este extrem de flexibila, partenerii avand posibilitatea de a-si customiza propriul booking engine si de a-si alege tipurile de servicii pe care doresc sa le vanda prin QSF (Quick Search Form).


Datorita experientei - 1 an pe piata din Romania si peste 5 ani la nivel European - in domeniul e-travel, precum si datorita cunostintelor legate de asteptarile clientilor, eSKY a construit o platforma flexibila de rezervari online, echipata cu functionalitati care garanteaza usurinta cautarilor, multiple variante de selectare a optiunilor, cat si rapiditatea si siguranta tranzactiilor.


Prin programul de afiliere, eSKY ofera facilitati complete si suport pentru intreg procesul de vanzare – de la functionalitatea cautarii biletelor, pana la rezervarea si cumpararea acestora.


Pana in momentul de fata, eSKY.ro a integrat cu succes QSF-ul  pe pasagair.ro si sky4fly.ro. Mai mult, acestea doua au si un numar dedicat in call center.  La nivel de retea, numai in Polonia sunt in jur de 300 de website-uri partenere eSKY.


Totodata, prin programul de afililere, eSKY.ro urmareste o crestere a cifrei de afaceri cu pana la 30% in urmatorul an.  Pe de alta parte, in acest moment, rapoartele arata ca aproximativ 50% din vanzarile agentiei sunt realizate prin mediul online, restul fiind prin  call-center. Rata se va mentine si anul viitor si, cel mai probabil, va creste odata cu rata penetrarii Internetului, respectiv odata cu nivelul increderii populatiei in comertul electronic.


Pentru urmatoarele 12-18 luni, compania urmareste cresterea cotei de piata, in mod constant, pana la pozitia de lider pe segmentul serviciilor turistice online.

www.eSKY.ro urmareste sa devina un furnizor de servicii integrate. Astfel, in 2011 vor fi lansate si serviciile asigurarilor de calatorie, ale rezervarilor hoteliere si ale pachetelor de vacanta.


Capitalul social al companiei este de 200.000 RON, reprezentand investiti in call center, customer suport si resurse umane. Mai mult, solutiile IT (aplicatii back-office, website, booking engine) folosite de eSKY.ro sunt realizate si imbunatatite continuu de departamentele IT interne, ceea ce face ca investitia initiala sa fie cu mult mai mare.


In momentul de fata, agentia numara 14 angajati, iar conform planului de business, pana la sfarsitul anului viitor se va ajunge la 35-40 de angajati interni in companie.


”eSKY a venit pe piata din Romania in plina criza economica. Pentru noi, insa, a fost un real avantaj, deoarece am fost mai precauti, am avut toate motivele sa ramanem focusati pe consolidarea companiei, mai degraba decat pe majorarea ratelor de profit si, de ce sa nu recunoastem, am gasit in piata multi profesionisti in cautarea unui job. Ca fapt divers, doar in luna martie a acestui an deja am atins un volum de vanzari previzionat pentru varful sezonului anului viitor (2011)”, a declarat Marius Turbatu, Director General eSKY.ro. 


Reprezentant al eSKY.pl, lider pe piata turistica poloneza, pe segmentul vanzarii online de bilete de avion, eSKY.ro s-a lansat in noiembrie anul trecut. eSKY este o companie de rezervari online, acreditata IATA, ce ofera clientilor sai un motor de cautare complex si un sistem unic de rezervare pentru bilete de avion si servicii de calatorie.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//