• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Avangate - printre cei mai buni angajatori, conform studiului Best Employers Romania 2010

Avangate - printre cei mai buni angajatori, conform studiului Best Employers Romania 2010

Avangate, furnizor global de soluţii pentru distribuţia electronică de software şi managementul partenerilor, a fost desemnată în top 5 cei mai buni angajatori din România în 2010, conform ediţiei din acest an a studiului Best Employers Romania 2010, efectuat de compania de consultanţă AON Hewitt.

Compania ocupă poziţia a patra în topul celor mai buni angajatori din categoria companiilor mici şi mijlocii, cu până la 250 de angajaţi. Clasamentul a fost stabilit pe baza unor chestionare la care au răspuns mii de angajaţi din cadrul celor 24 de companii care au participat la studiu în perioada septembrie 2009 – iunie 2010.

„Ştiam că avem o echipă valoroasă şi o politică de HR eficientă, aşadar mă bucur că acest fapt a fost atestat acum prin prezenţa în topul celor mai buni angajatori din 2010. Ne străduim să construim un mediu cât mai plăcut pentru colegii noştri şi, în acelaşi timp, cât mai propice inovaţiei, care să ne menţină în elita industriei de software şi e-commerce la nivel mondial”, spune Carmen Sebe, CEO al Avangate.

"Ce a adus Avangate printre cei mai buni angajatori din categoria companiilor mici şi mijlocii, cu până la 250 de angajaţi? Implicarea angajaţilor în proiecte internaţionale, încurajarea iniţiativei şi a inovaţiei, autonomia şi libertatea în îndeplinirea obiectivelor sunt printre factorii care au cântărit greu în aprecierea calităţii mediului de lucru în companie", spun oficialii Avangate.

În prezent, după desprinderea din GECAD ePayment şi achiziţionarea acesteia din urmă de către Grupul Allegro, echipa Avangate numără 62 de specialişti iar rata de fluctuaţie a personalului a fost în ultimul an de numai 6%. „Toţi cei care au părăsit echipa au făcut-o din două motive foarte clare: fie au emigrat, fie au ales antreprenoriatul”, explică Mădălina Teodorescu, HR Officer la Avangate.

Compania a anunţat recent obiective îndrăzneţe de creştere în următorii 5 ani: atingerea unor venituri de 1 miliard USD în 2015 şi cotarea la bursă pe NASDAQ, o puternică piaţă de capital pentru companiile tehnologice.

Pentru îndeplinirea acestor obiective, compania va acţiona în continuare ca un foarte activ jucător pe piaţa muncii şi în următorii ani. “În acest moment, Avangate are 7 posturi disponibile ce vor fi suplimentate cu încă 3 până la finalul lui 2010 iar in primele 6 luni din 2011 avem în plan să recrutăm încă 12 specialişti, atât în web development, software development, cât şi vânzări, marketing sau customer-care”, precizează Mădălina Teodorescu.

Posturile disponibile în Avangate pot fi vizualizate la adresa http://www.avangate.com/company/career/.

Avangate furnizează soluţii şi servicii pentru distribuţia electronică de software şi managementul partenerilor de distribuţie, sprijinind producătorii de software din întreaga lume să comercializeze cu succes propriile produse pe Internet şi, în acelaşi timp, să gestioneze eficient reţeaua de parteneri. Creată special pentru producătorii de software, oferta companiei include o platformă eCommerce cu funcţionalităţi multiple, servicii de web marketing, o reţea de afiliaţi şi sistemul de management al partenerilor ARMS.

Expertiza Avangate în industria de software poate ajuta producătorii să îşi sporească vizibilitatea pe Internet, să îşi maximizeze accesul la canale adiţionale de vânzări şi să genereze mai multe venituri din vânzarea de programe informatice online şi offline.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//