• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Millennium Bank promoveaza tranzactiile prin Internet Banking cu autorizare prin SMS

Millennium Bank promoveaza tranzactiile prin Internet Banking cu autorizare prin SMS

Clienţii persoane fizice ai Millennium Bank care fac tranzacţii prin Internet Banking, pe care le autorizează prin SMS, pot câştiga un laptop sau un smartphone. Operaţiunile online efectuate între 1 noiembrie şi 31 decembrie 2010, care folosesc metoda de autorizare prin SMS, intră în concurs.


Tragerea la sorţi pentru desemnarea câştigătorilor va avea loc în ianuarie 2011. Regulamentul promoţiei şi detalii suplimentare sunt disponibile pe www.millenniumbank.ro.


Prin intermediul acestui concurs, banca promovează noua metodă de autorizare prin SMS a tranzacţiilor efectuate folosind serviciul Internet Banking. Implementată în 2010, metoda de autorizare prin SMS oferă un grad sporit de securitate pentru toate operaţiunile online interbancare.


După ce completează detaliile transferului în aplicaţia de Internet Banking, clienţii primesc un SMS pe telefonul mobil. Mesajul confirmă suma exactă ce face obiectul tranzacţiei şi conţine codul de autorizare format din şapte cifre, generat arbitrar. Tranzacţia poate fi finalizată numai prin introducerea acestui cod unic – generat exclusiv pentru autorizarea unei singure operaţiuni – în aplicaţia de Internet Banking.


Aproximativ 50% din clienţii persoane fizice ai Millennium Bank au contractat serviciul Internet Banking. Aproape 90% din tranzacţiile clienţilor persoane fizice ai băncii înregistrate în septembrie 2010 au fost efectuate prin Internet Banking, iar valoarea lor a fost de 140 de milioane de lei.


Serviciul Internet Banking al Millennium Bank este disponibil non-stop atât pentru persoane fizice, cât şi pentru companii. Acesta oferă acces la toate conturile, depozitele, cardurile sau creditele clientului şi permite efectuarea oricărui tip de tranzacţie – plata facturilor şi a ratelor la credite, constituirea de depozite etc. Comisioanele pentru tranzacţiile operate prin Internet Banking sunt cu până la 50% mai mici faţă de cele de la ghişeu.


Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, şi şi-a început activitatea pe piaţa românească pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultană a 39 de sucursale, în Bucureşti şi în opt oraşe din ţară. În prezent, Millennium Bank are 74 de unităţi pe teritoriul României, care se adresează populaţiei şi companiilor, printr-o gamă largă de produse.


Fondată în 1985, Millennium bcp a înregistrat, în septembrie 2010, active totale în valoare de aproximativ 99,5 miliarde de euro. Millennium este liderul pieţei bancare private portugheze şi este componentă a unor importanţi indici bursieri naţionali şi internaţionali, în special Euronext PSI Servicii Financiare, PSI-20, DJ Eurostoxx, Bebanks şi Euronext 100 - tranzacţionaţi pe bursele din Lisabona, Paris, Bruxelles şi Amsterdam.


Millennium bcp are o reţea de aproximativ 1.800 de unităţi, cu un număr total de peste 21.000 de angajaţi. Millennium bcp oferă o gamă largă de produse şi servicii, printre care produse de economisire, de investiţii, împrumuturi ipotecare, credite de consum, banking comercial, leasing, factoring, asigurări, banking de investiţii, private banking şi managementul activelor, punând la dispoziţie clienţilor săi servicii specializate pe fiecare segment în parte.


O atenţie specială este acordată serviciului Internet Banking, apreciat în Europa pentru calitatea şi inovaţia sa. Grupul Millennium bcp activează în Portugalia (ţara de origine), Polonia, Grecia, România, Elveţia, Mozambic, Angola, Franţa şi Luxemburg. Toate operaţiunile se desfăşoară sub brandul Millennium.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//