• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Allianz-Tiriac Asigurari: promotie pentru Protect Grup si FlexiCasco

Allianz-Tiriac Asigurari: promotie pentru Protect Grup si FlexiCasco

În perioada 18 octombrie - 19 noiembrie 2010, societatile mici si mijlocii clienti ai Allianz-Tiriac beneficiaza de oferte speciale la încheierea celor mai noi produse destinate persoanelor juridice lansate de companie: Protect Grup - asigurare de viata pentru grupuri de angajati, respectiv FlexiCasco – asigurare de avarii si furt auto.


Firmele din categoria IMM care detin o polita de asigurare a cladirilor sau auto (casco sau RCA) emisa de Allianz-Tiriac pot achizitiona asigurarea de grup pentru angajati la tarife preferentiale, diminuate cu procente cuprinse între 9 si 12,5%, în functie de pachetul de protectie ales. De asemenea, cumpararea sau reînnoirea unei polite de avarii si furt auto în perioada promotiei aduce clientilor Allianz-Tiriac din rândul IMM o reducere de 5% pentru aceasta asigurare a vehiculelor.


„Firmele mici si mijlocii reprezinta pentru noi unul dintre segmentele de clienti strategici. Cautam, de aceea, sa ne adaptam progresiv oferta adresata acestor companii, astfel încât sa raspundem cât mai bine nevoilor lor de protectie si, de asemenea, sa dezvoltam solutii de asigurare dedicate IMM-urilor cât mai competitive”, a declarat Rangam Bir, directorul general al Allianz-Tiriac Asigurari.


Acesta este contextul în care, în ultima perioada, Allianz-Tiriac a lansat doua noi produse special concepute pentru IMM. Protect Grup si FlexiCasco sunt produse foarte flexibile, modulare, ce pot fi achizitionate la tarife competitive, extrem de bine corelate cu profilul de risc si cu nevoile de protectie personalizate ale fiecarei societati din categoria IMM.


„În procesul de proiectare a produselor am facut eforturi pentru a ne asigura ca solutiile generate tin cont de situatia de criza curenta cu care clientii nostri din rândul IMM-urilor se confrunta actualmente”, a subliniat Rangam Bir. Protect Grup este o polita de asigurare de viata contractata de angajator în beneficiul angajatilor, ce ofera sprijin financiar imediat acestora din urma în caz de accident întâmplat la locul de munca sau în afara programului de lucru, respectiv familiilor asiguratilor, în caz de deces al angajatului asigurat. Polita ofera 3 pachete de beneficii, diferentiate în functie de structura riscurilor acoperite, respectiv de sumele asigurate alese.


Polita ofera acoperire 24 de ore din 24 pe întreg teritoriul Uniunii Europene, cu extindere în afara UE în cazul acoperirilor pentru deces si invaliditate permanenta. Pot fi inclusi în asigurare angajatii cu contract de munca sau personalul cu contract de colaborare, cetateni români sau straini, angajati part-time sau full-time.


FlexiCasco este un produs pentru asigurare a vehiculelor apartinând persoanelor juridice din categoria IMM. Polita are o structura extrem de flexibila, acoperirile fiind modulare, în functie de clasele de riscuri pentru care clientul doreste sa obtina protectie. Practic, în functie de nevoile fiecarui parc de autovehicule apartinând persoanelor juridice, FlexiCasco poate acoperi doar avariile cauzate de coliziuni si riscuri conexe, la care, conform optiunii clientului, pot fi adaugate progresiv diverse acoperiri: pentru riscurile de furt, fenomene naturale, incendiu si explozie etc.


De asemenea, pot fi adaugate acoperiri si clauze suplimentare: de la protectia pentru pasageri (în caz de deces sau invaliditate), servicii de asistenta rutiera (asistenta la locul accidentului/producerii unui defect, la tractare, transport si cazare a soferului si pasagerilor, înlocuirea autovehiculului pe perioada reparatiilor etc. si pâna la acoperirea pagubelor produse vehiculului cu urmare a utilizarii lui pe santier.


Modularitatea FlexiCasco ridica substantial gradul de competitivitate al acestei polite de asigurare de avarii si furt auto. Tarifele sunt strâns corelate atât cu profilul de risc al asiguratului (care tine cont inclusiv de domeniul de activitate al firmei asigurate), cât si cu structura riscurilor pentru care clientul alege sa beneficieze de protectie. În consecinta, IMM-urile au posibilitatea de a identifica varianta optima de asigurare casco, tinând cont atât de nevoile personalizate de protectie, cât si de încadrarea cheltuielilor cu asigurarea flotei în limite bugetare suportabile.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//