• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Nvidia 3DTV Play: vizualizarea jocurilor, fotografiilor si filmelor 3D

Nvidia 3DTV Play: vizualizarea jocurilor, fotografiilor si filmelor 3D

Nvidia a anuntat disponibilitatea aplicaţiei NVIDIA 3DTV Play, care va permite consumatorilor să îşi conecteze laptop-urile şi sistemele desktop 3D Vision la televizoarele 3D HDTV pentru o experienţă vizuală de ultimă generaţie, pe un ecran mult mai mare, se precizeaza intr-un comunicat de presa citat de www.BrandInfo.ro.


Cu ajutorul aplicaţiei Nvidia 3DTV Play, orice sistem echipat cu un GPU compatibil NVIDIA GeForce poate fi conectat la un HDTV 3D prin conexiune HDMI 1.4. Această combinaţie va permite consumatorilor să vizualizeze fotografii şi videoclipuri 3D, dar să şi joace mai bine de 500 de jocuri în medii 3D, printre care StarCraft II: Wings of Liberty, Mafia II şi Call of Duty Black Ops.


Prin folosirea unor aplicaţii de redare video compatibile, utilizatorii aplicaţiei NVIDIA 3DTV Play vor putea să vizualizeze producţii Blu-ray 3D pe televizoarele 3D HDTV in format 1080p de stereoscopie 3D, putând astfel să se bucure de o experienţă bogată, sunet surround de înaltă definiţie prin conexiunea HDMI şi un receptor audio/video compatibil.
  

Aplicaţia NVIDIA 3DTV Play este disponibilă impreună cu noua familie de laptop-uri Dell XPS, care includ şi GPU-urile de înaltă performanţă NVIDIA GeForce 400M şi tehnologia NVIDIA Optimus. Noile sisteme sunt disponibile în versiuni de 14-, 15- şi 17-inci şi oferă o alternativă puternică pentru un sistem multimedia, astfel încât consumatorii să se bucure de conţinut 3D pe televizoarele 3D HDTV.

 
“Noua familie de sisteme XPS oferă cea mai bună experienţă audio şi video dintre toate laptop-urile Dell”, a declarat Sam Burd, vice preşedinte Dell Consumer & SMB Product Group. “Prin folosirea aplicaţiei NVIDIA 3DTV Play, vom putea oferi experienţa 3D unei pieţe noi, permiţând consumatorilor să se bucure de conţinut 3D, chiar din propria sufragerie.”


Actualizare gratuită pentru sisteme NVIDIA 3D Vision – Aplicaţia NVIDIA 3DTV Play este disponibilă ca o actualizare gratuită pentru toate sistemele 3D Vision prin intermediul celor mai noi drivere ale versiunii GeForce 260, dar şi cu versiunea 260 ale driverelor Verde pentru GPU-urile de notebook. Pentru descărcare, se poate accesa www.nvidia.com/drivers.

 

Disponibilă pe sisteme PC 3DTV Play – Aplicaţia NVIDIA 3DTV Play este disponibilă pe sisteme preconfigurate şi notebook-uri. Acestea includ modelele de laptop-uri Dell XPS  şi sisteme  HTPC de la ASRock şi Zotac. Aplicaţia NVIDIA 3DTV Play va fi disponibilă şi pe o varietate de sisteme ce vor fi anunţate în lunile următoare.


Disponibilă pentru achiziţionare în noiembrie 2010 – Aplicaţia NVIDIA 3DTV Play va fi disponibilă pentru achiziţionare în luna noiembrie, de pe site-ul NVIDIA.com, sub forma unei actualizări pentru PC-uri echipate în mod curent cu GPU-urile NVIDIA şi sistemul de operare Microsoft Windows 7.


“Jocurile 3D, videoclipurile şi fotografiile pe un ecran 3D HDTV pot oferi o experienţă impresionantă” a declarat Phil Eisler, general manager of 3D Vision at NVIDIA.  “PC-urile GeForce echipate cu aplicaţia 3DTV Play oferă utilizatorilor posibilitatea să joace aproximativ 500 de jocuri pe un TV 3D. Este cu mult mai mult decât pe orice altă platformă.”


Aplicaţia NVIDIA 3DTV Play, o evoluţie a tehnologiei NVIDIA 3D Vision, este proiectată şi susţinută de NVIDIA pentru a oferi cel mai înalt standard al calităţii, oferind performanţă, capabilitate şi fiabilitate. Aplicaţia beneficiază de suport pentru standardul HDMI 1.4 HDTV 3D, este compatibilă cu ochelarii 3D de la toţii producătorii importanţi de TV-uri şi funcţioneză pe sisteme Windows Vista şi Windows 7. Prin adăugarea aplicaţiilor compatibile şi a receptoarelor A/V, GPU-urile GeForce bazate pe arhitectura Fermi pot oferi utilizatorilor suport pentru sunet în format HD 24-bit multi-channel de până la 192 KHz şi lossless DTS-HD Master Audio şi streaming Dolby TrueHD audio bit.


Pentru filmele Blu-ray 3D DVD şi redarea audio HD nu este necesară aplicaţia 3DTV Play; acestea pot fi redate prin intermediul conexiunii HDMI 1.4 oferite de GPU-rile GeForce cu cele mai noi drivere NVIDIA pentru sisteme desktop şi laptop-uri, alături de aplicaţii third-party pentru redarea filmelor, precum CyberLink PowerDVD 10 MKII.


3D Vision este liderul mondial în tehnologie 3D pentru calculatoare persoanele. Oferă imagini 3D stereoscopice pentru jucători, iubitorii de filme şi împătimiţii de fotografii, atunci când este oferită alături de aplicaţia 3D Vision şi ochelari active-shutter, GPU-uri NVIDIA, şi un proiector sau monitor 3D. 3D Vision oferă suport pentru cea mai largă gamă de conţinut 3D disponibil, printre care şi aproximativ 500 de jocuri, filme Blu-ray 3D, fotografii 3D şi fişiere video. 3D Vision oferă utilizatorilor posibilitatea să vizualizeze trailere video 3D, videoclipuri, sporturi şi filme de scurt metraj disponibile pe pagina NVIDIA 3D Vision Live, primul canal web pentru streaming 3D.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//