• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Macon a ales solutia SeniorERP de la Senior Software

Macon a ales solutia SeniorERP de la Senior Software

Macon, jucator important in piata materialelor de constructii, alege SeniorERP pentru cresterea competitivitatii intr-o piata foarte aglomerata. Pentru o mai buna monitorizare si controlare a operatiunilor pe care le desfasoara, Macon va implementa si SeniorVisualBI, dezvoltat pe platforma Tableau Software, liderul mondial in vizualizarea datelor.


Macon aduce un aport considerabil in industria materialelor de constructii prin calitatea produselor si a serviciilor oferite. Parteneriatul cu mari firme de profil, nationale si internationale, precum Lafarge, Holcim, Baumit, Velux, Ceresit, Woodcote si nu numai, ii ofera companiei un portofoliu de produse atractiv.


Cu sase puncte de lucru, parc auto propriu si mai multe canale de vanzare, nevoia de a gestiona si de a eficientiza permanent activitatile de productie, distributie si retail joaca un rol important in dezvoltarea Macon. Compania a considerat necesara inlocuirea vechiului sistem informatic de gestiune a activitatilor cu un ERP performant, care sa ofere companiei un plus de flexibilitate, scalabilitate si viteza decizionala pentru implementarea unei noi strategii  pe termen lung. 


“Pornind de la intentia noastra de a fi mereu inaintea concurentei si in urma unei riguroase selectii, am decis sa implementam SeniorERP, probabil cea mai buna solutie pe care o poate adopta o companie romaneasca orientata spre viitor", a spus Radu Gherghel, Director Vanzari Macon Bistrita.


Cresterea productivitatii angajatilor, organizarea mai buna a fluxurilor de lucru, imbunatatirea continua a indicatorilor de eficienta a livrarilor sunt doar cateva dintre aspectele prin care sistemul va contribui la atingerea obiectivelor companiei.


Prin implementarea SeniorVisualBI, analize manageriale complexe, cu indicatori specifici industriei, vor fi configurate rapid, fara costuri suplimentare sau resurse umane dedicate. Astfel, mangerii isi vor aloca timp pentru analiza si decizional, bucurandu-se in acelasi timp de un sistem extrem de usor de utilizat si de transparenta costurilor cu acesta.


Macon a decis implementarea SeniorERP atat pentru a beneficia de o platforma tehnologica de ultima generatie, cat si pentru  profesionalismul furnizorului de software, care va deveni un partener important pentru dezvoltarea companiei.


„Oferta Senior Software vine cu multiple garantii pentru un parteneriat stabil, productiv: servicii de calitate, know-how specific industriei si o platforma de ultima generatie scalabila, flexibila, competitiva. Aceste atuuri le punem la dispozitia managerilor, pentru ca afacerile coordonate de ei sa devina mai competitive, mai stabile", a declarat Lori Haiducescu, Director de Operatiuni Senior Software.


Infiintat in 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovativi jucatori pe piata sistemelor software de management al afacerilor. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata, SeniorERP si SeniorCRM.

 

Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner si detine certificare Microsoft pentru SeniorERP in conformitate cu cerintele Microsoft Windows  Server, Web Services si .NET Framework.


Senior Software este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calitatii a avut ca scop principal definirea unor procese si obiective masurabile si garantarea replicarii calitatii la standarde inalte in orice activitate desfasurata pentru clientii companiei.

 

Printre clientii Senior Software se numara: UPS Romania, Curierat Roman Express, Regency Company, Phoenix Contact, Rocast, Side Grup, General Parmafood, Apollo Mod Distribution, Koelner Romania, Velfina, Dinamic 92 Distribution, S&D Pharma, Immergas Romania, V-Tarus/Farmaceutica Remedia, Mediarom/Wunder Baum, Eximod/Pneumatic,  Hofigal,  Biochefarm, Mirano International, KG Rulmenti,  Rosims Invest, Felder Gruppe, Vitap Echipamente,  Sea-Bell Trading,  Ficosota Sintez Romania, General Industry, Sentia, Avico International.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//