• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

BenQ MX750 - noi proiectoare BenQ in Romania

BenQ MX750 - noi proiectoare BenQ in Romania

BenQ, cel mai important furnizor de proiectoare bazate pe tehnologia DLP, lansează pe piaţa din România noile proiectoare MX750, produse care setează un nou standard pentru proiectoare, se precizeaza intr-un comunicat de presa remis BrandInfo.ro. Pe lângă un design schimbat, bazat pe îmbinarea între alb şi negru, noile echipamente oferă o rezoluţie XGA (1024x768), Crestron LAN-Control, LAN Display, cititor USB încorporat, zoom 1.6x şi nu în ultimul rând suport 3D.

Noul proiector MX750 are o rată a contrastului de 3.000:1 şi o luminozitate de 3.000 ANSI lumeni, caracteristici care îi permit să ofere imagini luminoase, cu detalii bine conturate. Pentru a întregi impresia lăsată de imaginea proiectată, dispozitivul înglobează difuzoare de 20 W şi include o intrare pentru microfon.

O altă caracteristică foarte practică înclusă de BenQ este cititorul USB încorporat, care facilitează accesul la conţinut audio/video în lipsa unui laptop care să fie conectat la proiector. Această componentă vine să adauge încă un plus la conectivitatea LAN prin care proiectorul devine o parte integrată a oricărei reţele, prin simpla conectare la un cablu de reţea sau router.

Noile modele MX750 sunt echipate de asemenea cu un software dedicat denumit “BenQ Q Presenter”, care permite controlul complet asupra proiectorului prin intermediul reţelei LAN sau a conexiunii Wireless (adaptor opţional), atât printr-un calculator aflat la distanţă, cât şi dinspre proiector către un PC conectat „remote”.

BenQ „Q Presenter” poate oferi o alternativă ieftină la soluţiile de video-conferinţă, permiţând afişarea simultană pe acelaşi ecran a 4 „imagini”; de exemplu cu participanţii la o întâlnire prin Skype. În plus prin intermediul LAN „Q presenter” poate afişa de pe un singur PC aceeaşi imagine pe 8 proiectoare, soluţie foarte practică pentru locurile unde o proiecţie trebuie vizionată pe mai multe ecrane simultan.

Noul design bazat pe tehnologia DLP al BenQ MX750 permite răcirea mai rapidă cu aproximativ 60% a acestuia. Acest lucru oferă profesorilor sau oamenilor de afaceri care îl folosesc costuri de întreţinere mai scăzute şi un risc de defecţiuni interne cauzate de supra-încălzire cu mult diminuate.

Noile proiectoare BenQ MX750 sunt disponibile în România din luna octombrie prin intermediul distribuitorilor BenQ: Darer, IT Direct, RHS, Scop, la un preţ estimat de 3499 RON inclusiv TVA.

Corporaţia BenQ, unul dintre principalii furnizori de produse digitale, este o companie cu multiple dezvoltări în comunicaţiile mobile, tehnologia de afişare a imaginii şi tehnologia mobilă.

Grupul BenQ include: BenQ Corporation, BenQ Materials, AU Optronics Corporation (nr.3 la nivel mondial în producţia de paneluri TFT-LCD de format mare), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, Daxin Materials Corp., Forhouse Corp., Light House Tech, SiPix Imaging, Lextar Electronics Corp. BenQ Guru Software Co., BenQ Hospital, Darwin Precisions Ltd, Raydium Semiconductor Corporation, Cando Corporation şi Wellypower Co., Ltd.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//