• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

HP extinde portofoliul de soluţii hardware şi software pentru Infrastructura Convergentă

HP extinde portofoliul de soluţii hardware şi software pentru Infrastructura Convergentă

HP a anuntat lansarea unor noi soluţii de reţelistică, securitate şi procesare flexibilă care consolidează conceptul de Infrastructură Convergentă şi îmbunătăţesc semnificativ livrarea de servicii pentru aplicaţii către companii.


HP îmbunătăţeşte calitatea serviciilor pentru aplicaţii dedicate subsidiarelor companiilor printr-o soluţie completă de conectivitate, disponibilă la cheie, care elimină nevoia utilizării resurselor IT locale.


Un nou serviciu de securitate HP TippingPoint consolidează integritatea reţelei, oferindu-le administratorilor IT posibilitatea să controleze foarte strict accesul la aplicaţii, mergând până la a putea bloca accesul către anumite website-uri sau anumite caracteristici IT pentru utilizatorii din întreaga companie, indiferent de numărul lor.


HP ProLiant SL6500 Scalable System le oferă furnizorilor de servicii o platforma unică, performantă şi flexibilă pentru a face hosting, a oferi servicii web, servicii de cloud computing şi de externalizare, platformă capabilă să susţină o mare varietate de aplicaţii.


HP prezintă, de asemenea, mai multe inovaţii în modul de construcţie şi livrare a HP Performance Optimized Datacenter (POD), care este un centru de date modular, disponibil într-un container standard, care permite furnizorilor de servicii să–şi extindă centrul de date în doar şase săptămâni.


Noile soluţii au la bază conceptul HP de Infrastructură Convergentă, care pune la dispoziţia clienţilor o platformă integrată pentru servere, soluţii de stocare, reţelistică şi software. Infrastructura Convergentă este fundaţia ideală pentru livrarea de aplicaţii ca şi servicii, deoarece oferă o arhitectură comună, deschisă şi optimizată, care poate fi administrată unificat. Acest lucru le permite clienţilor să îşi adapteze în mod automat infrastructura pentru a răspunde cerinţelor specifice ale mediilor lor interne.


„Companiile mari realizează din ce în ce mai mult că performanţa aplicaţiilor este direct proporţională cu nivelul calitativ al infrastructurii care le susţine”, a declarat Dave Donatelli, vicepreşedinte executiv şi manager general, HP Enterprise Servers, Storage and Networking. „Solutiile de Infrastructura Convergentă HP oferă o serie de avantaje semnificative în ceea ce priveşte viteza, performanţa, fiabilitatea şi uşurinţa în administrare a aplicaţiilor, oferind beneficii cuantificabile pentru companii prin comparaţie cu modul tradiţional de organizare a mediului IT.”


Subsidiarele companiilor dispun, în general, de un număr mic de oameni de IT specializaţi, care pot să implementeze şi să asigure securitatea aplicaţiilor, administrând tehnologia disponibilă şi garantând conexiuni sigure. De asemenea, atunci când aplicaţiile sunt livrate cu ajutorul unor conexiuni WAN, lăţimea de bandă insuficientă le poate diminua performanţa.


Noua soluţie HP Branch Office Networking este o ofertă la cheie ce combină resurse hardware, software, aplicaţii şi conectivitate pentru a îmbunătăţi livrarea de servicii către zone greu accesibile. Cu ajutorul unei arhitecturi deschise, soluţia integrează tehnologie de vârf şi consolidează echipamentele disponibile în subsidiare, eliminând astfel nevoia de resurse IT la nivel local. Tehnologiile partenere integrate includ Avaya Aura Session Border Controller, susţinut de Acme Packet, Citrix Netscaler VPX, Microsoft® Lync, NetScout nGenius Integrated Agent şi Riverbed Steelhead RiOS.


Pentru prima oară, clienţii pot să reunească mai multe tehnologii de infrastructură pentru reţea, precum tehnologii LAN, WAN, wireless, comunicaţii unificate, voice over IP şi securitate, şi să le administreze de la distanţă, folosind o singură platformă comună. Astfel, aplicaţiile pot fi livrate mai uşor, iar randamentul angajaţilor creşte.


Clienţii pot beneficia de servicii de suport oferite de HP şi de partenerii autorizaţi de distribuţie, care reprezintă, pentru utilizatori, un punct de contact unic pentru achiziţia de soluţii şi servicii HP.


Utilizarea aplicaţiilor care nu sunt legate direct de activitatea companiei, cum ar fi LinkedIn sau YouTube, duc la sporirea traficului în reţea, afectând negativ performanţa aplicaţiilor şi randamentul angajaţilor. Mai mult decât atât, unele aplicaţii găzduiesc servicii sau programe terţe care pot include conţinut maliţios. De obicei, este dificil pentru administratorii IT să controleze accesul şi utilizarea acestor aplicaţii, în special la nivelul întregii companii.


Noul serviciu HP Application Digital Vaccine (AppDV) furnizează o serie de filtre speciale pentru sistemul HP Tipping Point Intrusion Prevention (IPS), care controlează uşor accesul la aceste aplicaţii sau dictează nivelul de utilizare al acestora. Posibilitatea de a stabili exact parametrii de funcţionare le permite clienţilor să blocheze accesul angajaţilor la anumite website-uri sau doar la anumite porţiuni din acestea, interzicând, spre exemplu, descărcarea de imagini video sau participarea la studii online. Astfel, acest serviciu reduce riscurilor pentru companie şi asigură nu doar securitate, ci şi performanţa reţelei.


Simplificând procesul de control al aplicaţiilor, HP ajută companiile să asigure integritatea reţelelor interne şi disponibilitatea aplicaţiilor şi a serviciilor de sistem esenţiale pentru companie. Furnizorii de servicii care susţin un model de business bazat pe livrarea de servicii pentru aplicaţii complexe trebuie să ia în considerare puterea fiecărui procesor, fiecare milisecundă, watt, dolar şi metru pătrat de spaţiu ce poate fi economisit pentru a-şi asigura, astfel, un avantaj competitiv pe piaţă.


Noua platforma HP ProLiant SL6500 Scalable System include o arhitectură modulară comună care poate fi extinsă de la un singur nod până la mii de noduri, asigurând, în acelaşi timp eficienţă energetică şi performanţă de până la 1 teraFLOPS pentru fiecare rack de echipamente. Această platformă standard poate fi adaptată în funcţie de nevoile fiecărui utilizator şi poate fi utilizată împreună cu serverele HP ProLiant SL390s G7 şi HP ProLiant SL170s G6 pentru a răspunde cerinţelor aplicaţiilor, de la procesare foarte complexă la servicii web, cloud computing şi hosting.


Furnizorii de servicii pot alege şi combina oricare resurse de procesare, stocare şi accelerare grafică într-o platformă standard, cu până la 4 rack-uri, pentru a găzdui o gamă variată de servicii pentru aplicaţii. Printr-o operaţiune foarte simplă, de „conectare” a nodurilor în platformă, clienţii pot să susţină un număr mai mare de aplicaţii sau servicii, pe măsură ce se dezvoltă. Mai mult decât atât, un singur nod poate fi eliminat fără a necesita întreruperea activităţii întregului sistem IT.


Pentru furnizorii de servicii care caută o modalitate de a adăuga rapid capacitate pentru centre de date de care au mare nevoie, HP introduce HP POD-Works, unitatea modulară de bază pentru dispozitive HP POD. Aceste centre de date optimizate pentru performanţă (POD = Performance Optimized DataCenter) sunt cu 37% mai eficiente din punct de vedere energetic şi cu 45% mai ieftine decât centrele de date tradiţionale, realizate din materiale obişnuite de construcţie. Deasemenea, noul POD-Works accelerează cu până la 88% procesul de implementare al unui mediu IT integrat, prin comparaţie cu un proces tradiţional de construcţie.


Soluţiile anunţate sunt disponibile imediat, fie prin intermediul reprezentanţilor HP, fie prin distribuitorii autorizaţi. Mai mult decât atât, HP lucrează cu o serie de parteneri, sprijinindu-i pe aceştia să devină producători de echipamente originale (OEM – original equipment manufacturers) pe baza tehnologiei HP. Prin intermediul programului de parteneriat OEM Sales Partnership Program, partenerii au acces la întregul portofoliu de soluţii HP, la cele mai bune preţuri, în oferte comune cu garanţie globală şi livrare de servicii.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//