• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

S&T - cel mai important furnizor independent de sisteme integrate ERP în România

S&T - cel mai important furnizor independent de sisteme integrate ERP în România

Cel mai recent studiu dat publicităţii de Pierre Audoin Consultants (PAC), „ERP România 2010”, stabileşte ierarhiile companiilor care distribuie aplicaţii ERP şi a celor care furnizează servicii asociate acestor tipuri de soluţii, în baza rezultatelor obţinute în anul 2009.

Conform rezultatelor acestui studiu, S&T România continuă să fie cel mai important integrator independent de sisteme ERP, performanţa obţinută fiind superioară cu aproximativ 25% în comparaţie cu cea înregistrată de ocupantul locului 2 în acest clasament. S&T România deţine, astfel, o cotă de aproximativ 23% din piaţa serviciilor de integrare de sisteme ERP, această categorie de piaţă urmând a creşte într-un ritm anual de aproximativ 15% până în anul 2014, potrivit raportului amintit. Echilibrul dintre piaţa de software ERP şi cea a serviciilor asociate se va păstra în perioada următoare, analiştii PAC estimând că până în 2014 aceasta din urmă îşi va mări uşor ponderea cu 1,5 până la 2 puncte procentuale din totalul pieţei.

În ceea ce priveşte pieţele verticale, segmentul producţiei industriale a continuat să genereze cel mai important volum de încasări – 22,5% din totalul pieţei de produse şi servicii ERP. Cu o cotă de piaţă de 37%, S&T România şi-a menţinut poziţia de lider în furnizarea serviciilor de integrare a soluţiilor ERP pentru acest segment, cu un avans substanţial în faţa ocupantului poziţiei secunde.

În condiţiile în care în 2009 au fost afectate major toate domeniile economice, una dintre modalităţile prin care S&T România a sprijinit organizaţiile să adopte soluţiile ERP ca instrumente de optimizare şi control al costurilor a fost promovarea de soluţii preconfigurate. Aceste soluţii, dezvoltate de către echipa din România sau de specialişti din alte subsidiare ale grupului, sunt destinate unor domenii precum retail, logistică, distribuţie auto. De asemenea, clienţii S&T România beneficiază de setul de bune practici din industrie acumulat de echipa de consultanţi pentru soluţii de afaceri, majoritatea lor având peste 3 ani de experienţă în implementări de sisteme ERP complexe.

Compania oferă clienţilor săi o linie completă de servicii, suplimentar fa?ă de cele axate pe ERP, cum ar fi consultanţa de afaceri, reorganizarea şi optimizarea proceselor de afaceri (BPR, BPO), outsourcing etc.

„Cu toate că 2009 a fost un an în care şocul crizei a fost resimţit în plin de întreaga economie, numeroase companii au înţeles importanţa adoptării unui sistem informatic centralizat pentru controlul mai eficient al resurselor organizaţiei. Faptul că am reuşit să ne păstrăm poziţia de lider în rândul integratorilor independenţi de sisteme ERP şi, mai cu seamă, faptul că suntem în continuare lideri detaşaţi în sectorul de producţie industrială – cel mai puternic afectat, de altfel – ne recomandă ca partener preferat pentru susţinerea eforturilor acestor companii”, a declarat Bogdan Cocora, Country Manager – S&T România.

"Cu o experienţă solidă, atât locală, cât şi regională, în implementarea de soluţii ERP complexe, S&T a reuşit în 2009 să îşi menţină poziţia de lider în clasamentul integratorilor independenţi de sisteme realizat de PAC. Inovatoare din punctul de vedere al noilor soluţii ERP preconfigurate, şi în acelaşi timp competitivă gratie unei echipe omogene de consultanţi, S&T deţine, în opinia PAC, o platformă ce îi va permite să se dezvolte în viitor ca unul dintre puţinii jucători de pe piaţa IT care se bucură de recunoaştere, care au o puternică echipă locală de vânzări specializată în soluţii de business, precum şi o listă consistentă de implementări de succes".

"Următorul pas important în evoluţia companiei în zona ERP l-ar putea constitui abordarea proiectelor guvernamentale de dimensiuni medii şi mari, ţinând cont de potenţialul pieţei locale de ERP în sectorul public şi de experienţa şi referinţele regionale ale Grupului S&T pe această verticală”, a subliniat Eugen Schwab-Chesaru, Partner & Managing Director – Pierre Audoin Consultants Central and Eastern Europe.

În cei 16 ani de activitate locală, S&T s-a implicat constant în dezvoltarea infrastructurii informaţionale din România. Compania oferă soluţii informatice adaptate necesităţilor clienţilor, bazate pe un portofoliu bogat de aplicaţii software, infrastructură hardware şi de comunicaţii, precum şi o gamă completă de servicii de consultanţă, proiectare, implementare de soluţii IT complexe, management de proiect, dezvoltare de software, pentru clienţi din domeniile guvernamental, telecomunicaţii, producţie industrială, servicii financiare, producerea şi distribuţia de energie, îngrijirea sănătăţii.

S&T furnizează servicii de suport tehnic şi mentenanţă pe bază de SLA şi servicii de tip outsourcing. S&T România deţine certificări bazate pe standardele SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005, SR OHSAS 18001:2008 şi SR ISO/CEI 27001:2006 şi deţine premiul J.M.Juran pentru excelenţă în managementul calităţii.

S&T România este membră a grupului S&T, cel mai important furnizor de consultanţă IT, soluţii şi servicii IT pentru clienţii din Europa Centrală şi de Est, regiunea DACH (Germania, Austria, Elveţia), din Japonia şi China. Grupul numără aproximativ 2.400 de angajaţi şi a realizat vânzări în valoare de 411 milioane Euro în 2009.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//