• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Cramele Halewood - un nou magazin de vinuri, in Targoviste

Cramele Halewood - un nou magazin de vinuri, in Targoviste

Cramele Halewood, important exportator de vinuri îmbuteliate şi unul dintre cei mai importanţi producători de vinuri liniştite şi spumante de calitate superioară din Romania, a anuntat deschiderea unui nou magazin de vinuri în Târgoviste.

Halewood The Winery Outlet Târgovişte este cel de-al 5-lea magazin deschis în România după cele din Urlati (Conacul Urlateanu), Azuga (Pivniţele Rhein), Ploiesti si Breaza - cartier Nistoresti. 

Halewood The Winery Outlet Târgoviste este localizat pe b-dul Mircea cel Batran, Bloc X2, parter, Targovişte şi se intinde pe o suprafaţă de 80 mp. Magazinul oferă spre vanzare vinuri din strugurii provenind din cele 3 regiuni viticole importante ale Romaniei: Dealu Mare, Podişul Transilvaniei (Sebes) şi Cernavoda - Murfatlar. Pe langa vinurile romanesti mai pot fi gasite si vinuri de la cei mai importanti producatori din Europa, America, Australia si Africa, Cramele Halewood fiind reprezentantul acestora in Romania.

Magazinul comercializează peste 400 de vinuri imbuteliate la preţuri de producător si distribuitor direct, vinuri pentru toate gusturile, procentul de vinuri româneşti fiind de 40%.

“Deschiderea de noi magazine face parte din strategia noastră de dezvoltare pe termen mediu si lung. Pe lângă obiectivele de ordin comercial, magazinele ne permit o interacţiune directă cu consumatorul final care, pe de o parte, capată răspunsuri de specialitate la intrebări legate de vinurile noastre iar, pe de alta, ne oferă opinii valoroase care ne ajuta mult în măsurarea percepţiei consumatorulu nostru fidel cu privire la vinurile aflate sub brandul Cramele Halewood. Magazinul din Târgoviste nu este ultimul planificat pentru acest an. În perioada următoare, intenţionăm să extindem reteua de magazine în oraşele: Bucureşti, Braşov şi Timişoara”, a declarat Dan Muntean Director General Cramele Halewood.

Societatea Cramele Halewood face parte din Grupul Halewood Romania, alături de Halewood Romania Srl şi Domeniile Halewood Srl.

Cramele Halewood detine 2 crame in regiunea Dealu Mare (Urlati si Tohani,), un punct de lucru la Sebeş, în Podişul Transilvaniei şi altul în Cernavoda - Murfatlar. La acestea se adaugă Pivniţele Rhein Azuga fondate în 1892, unde compania continuă tradiţia producerii vinurilor spumante dupa metoda tradiţională, de fermentare a vinului in sticlă.

In Ploieşti se afla sediul companiei, vaste pivniţe subterane, depozitul de materiale şi cel de produse finite (cu o capacitate de peste 1 milion de sticle)  precum şi  liniile de îmbuteliere. Grupul Halewood Romania are in proprietate peste 350 hectare de vie plantate în perioada 2002-2009, o investiţie de peste 7 milioane Euro, iar în 2010 se estimează ca vor fi replantate alte 100 de hectare.

În 2010, 17 vinuri din portofoliul Cramele Halewood au primit recunoaşterea internaţională. La Competiţia Internaţionala „Chardonnay du Monde” 2010, la care au participat 40 de ţări şi în cadrul căreia au fost analizate aproape 900 de vinuri de către 300 de experţi internaţionali, Prahova Valley Reserve Chardonnay 2009 a obţinut medalia de bronz.

Totodata, la prestigioasa competiţie „Concours Mondial”, Cantus Primus Cabernet Sauvignon 2007 a primit medalia de argint. De asemenea, Cramele Halewood a obţinut 6 distinctii în cadrul competiţiei „Decanter World Wine Awards” 2010, iar una dintre cele mai prestigioase şi influente competiţii din domeniul viticol - „International Wine Challenge” 2010, a acordat vinurilor produse de Cramele Halewood 6 medalii.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//