• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Zilele Carierei in Imobiliare - se cauta studenti fara experienta in imobiliare

Zilele Carierei in Imobiliare - se cauta studenti fara experienta in imobiliare

CENTURY 21 România a anuntat desfăşurarea celei de-a cincea ediţii a Târgului de Job-uri în Imobiliare din România, în perioada 6 - 7 octombrie 2010. Cei interesaţi de o carieră în imobiliare sau cei ce doresc venituri suplimentare dintr-un al doilea job, sunt invitaţi la sediul central al CENTURY 21 România, situat în strada Aleea Alexandru nr. 32, Sectorul 1, unde accesul va fi liber în ambele zile ale evenimentului.

 

Oferta de job-uri cuprinde posturi pentru asociaţi de vânzări, pentru care nu este necesară o experienţă anterioară, pretabil celor ce doresc un program flexibil şi un venit bazat exclusiv pe comision, cum ar fi agenţii de vânzări performanţi, studenţii şi proaspeţii absolvenţi ce doresc o carieră în imobiliare.

 

Cei care au o experienţă relevantă în domeniu pot aplica pentru poziţii de consilieri imobiliari, fiind necesari minim 2 ani de experienţă sau pentru manageri de agenţie, poziţie pentru care sunt necesari 5 ani de experienţă. Oferta cuprinde peste 50 de posturi vacante, disponibile imediat în cadrul agenţiilor din Reţeaua CENTURY 21.

 

De asemenea, este în continuare valabilă posibilitatea de a colabora cu Reţeaua CENTURY 21 în calitate de Referent CENTURY 21. Astfel, oricine recomandă un client nou unei agenţii din Reţea, poate câştiga 15% din valoarea comisionului încasat de agenţie, pentru tranzacţia încheiată cu acel client.

 

Renumele CENTURY 21, posibilitatea de a lucra în echipă utilizând sistemul CRM de gestiune în timp real a relaţiilor cu clienţii - fie ei proprietari, cumpărători ori chiriaşi - portalul de imobiliare www.century21.ro, sistemul de gestiune a cererilor generate de acesta, pachetele compensatorii aflate la dispoziţia celor înscrişi la acest eveniment, instrumentele de marketing şi programele de pregătire şi premiere îi oferă agentului CENTURY 21 un avantaj competiţional deosebit pe piaţa serviciilor imobiliare.

 

Agenţii şi asociaţii de vânzări selectaţi la acest eveniment vor avea ocazia de a participa la programele de training CENTURY 21 ce cuprind cursuri din diverse domenii ca: investiţii imobiliare, evaluare, fiscalitate, analiza pieţei, arhitectură şi urbanism, drept imobiliar, precum şi la renumitul program Create 21, cursul intensiv de vânzări consultative din domeniul imobiliar, predat în peste 70 de ţări, prin care se pune la dispoziţie know-how-ul şi experienţa internaţională a Reţelei CENTURY 21.

 

Noutatea acestei ediţii o reprezintă programul de recrutare a agenţilor şi asociaţilor de vânzări ce vor activa sub numele CENTURY 21. Acesta constă în evaluarea candidatului printr-o serie de teste, atât online cât şi de grup, cu scopul de alege cei mai buni candidaţi dintre cei ce au aplicat pentru un job în Reţeaua CENTURY 21.

 

“Cel mai de preţ factor în imobiliare este factorul uman. Nu poţi ajunge şi nu poţi rămâne lider de piaţă decât dacă ai cei mai buni agenţi. De aceea, la finalul celei de-a cincea ediţii a evenimentului Zilele Carierei în Imobiliare vom lansa un instrument de auto-evaluare online, destinat candidaţilor la un post de agent imobiliar în Reţeaua noastră. Vom ajuta candidaţii să determine şansele de a avea o carieră de succes în imobiliare prin analiza unor componente fundamentale, cum ar fi: personalitatea, capacitatea de negociere, orientarea către rezultate sau motivaţia. Din octombrie 2010, recrutarea în domeniul imobiliar nu va mai fi la fel.” a precizat Gabriel Alexandru, vicepreşedintele CENTURY 21 Romania.

 

Pentru această ediţie a Târgului de Job-uri în Imobiliare aproximativ 1.6001 de solicitanţi s-au înscris deja pe site-urile de profil ejobs.ro şi bestjobs.ro, din circa 90%  sunt din Bucureşti.

 

Profilul aplicantului pentru un job în imobiliare este următorul: studentă din Bucureşti, cu vârstă de până în 25 de ani, fără experienţă în imobiliare, şi care doreşte să lucreze într-un mediu dinamic, într-o companie multinaţională.

 

Century 21 Real Estate LLC este cel mai mare francizor mondial din domeniul imobiliar, furnizând servicii complete de pregătire profesională, gestionare, administrare şi marketing pentru Sistemul CENTURY 21. Reţeaua este alcătuită din 7.700 de agenţii imobiliare, pentru care lucrează circa 117.000 de specialişti, în 72 de ţări şi teritorii din întreaga lume. Century 21 Real Estate LLC este o filială a Realogy Corporation, SUA.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//