• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Angajaţii UniCredit Ţiriac Bank au oferit 10 burse de studiu studenţilor din judeţe afectate de inundaţii

Angajaţii UniCredit Ţiriac Bank au oferit 10 burse de studiu studenţilor din judeţe afectate de inundaţii

UniCredit Ţiriac Bank a derulat o campanie de strângere de fonduri în rândul angajaţilor pentru persoanele afectate de inundaţiile din lunile iunie –iulie din Moldova.

 

Suma donată de angajaţi şi dublată de către bancă a fost destinată sprijinirii elevilor şi studenţilor din zonele afectate.

 

O parte din banii strânşi au mers, sub forma unor burse de studiu, către studenţii din judeţele Bacău, Iaşi, Galaţi şi Constanţa. Au fost acordate 10 burse în valoare de 2.000 de lei fiecare.

 

În judeţul Iaşi au primit burse studenţii de la facultăţile de Economie şi Administrarea Afacerilor şi de Filozofie şi Ştiinţe Social – Politice din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza”, de la facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Gr. T. Popa” şi de la Facultatea de Textile, Pielărie şi Management Industrial – Catedra Inginerie Economică din cadrul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi”.

 

În judeţul Bacău au fost acordate burse studenţilor de la Universităţile „George Bacovia” şi „Vasile Alecsandri”, în judeţul Constanţa au primit burse studenţii de la Universităţile „Ovidius” şi „Maritima” şi de la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, iar în judeţul Galaţi au fost acordate burse studenţilor de la Universitatea „Dunărea de Jos”.

 

La deschiderea anului universitar au participat şi reprezentanţi ai UniCredit Ţiriac Bank, care au vorbit despre motivele ce au stat în spatele deciziei de a acorda aceste burse.

 

„UniCredit Ţiriac Bank şi oamenii care lucrează în banca noastră au o lungă tradiţie în ceea ce priveşte iniţiativele de susţinere şi de implicare în viaţa comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea”, a declarat Ciprian Mazilu, director regional în cadrul UniCredit Ţiriac Bank. „Suntem conştienţi că educaţia este crucială pentru viitorul societăţii în care trăim şi muncim. De aceea, încurajăm performanţa şi sperăm că gestul nostru va reprezenta un sprijin pentru aceşti tineri care vor putea, astfel, să continue să îşi urmărească obiectivele şi să le atingă.”

 

Pe 15 septembrie, angajaţii UniCredit Ţiriac Bank au făcut donaţii şi către 300 de elevi din judeţele Suceava, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Bacău, Vaslui, Galaţi, Brăila, Tulcea şi Constanţa, care au primit rechizite în prima lor zi de şcoală din această toamnă.

 

UniCredit Tiriac Bank face parte din reteaua UniCredit Group, cel mai mare grup bancar din Europa Centrală si de Est si unul dintre cele mai mari din Europa.  UniCredit Tiriac Bank este un veritabil "one-stop-shop" de servicii financiare, de care beneficiază în prezent 520.000 clienti activi prin intermediul a 234 de sucursale. În România, grupul oferă o gamă largă de produse specializate si servicii si prin intermediul partenerilor.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//