• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Acer H7531D - un nou proiector lansat de Acer

Acer H7531D - un nou proiector lansat de Acer

Acer prezintă Acer H7531D, un nou videoproiector care, datorită îmbinării calităţilor superioare cu fiabilitatea, reprezintă soluţia ideală de a viziona filme din confortul propriei case. Acesta oferă culori de calitate indiferent de tipul de mediu în care este folosit şi beneficiază de proiecţie Full HD (1080p), cu un raport de 16:9.

Tehnologiile de vârf create special pentru a redefini imaginea calităţii, alături de proiecţia Full HD asigură faptul că tu vei avea parte de o experienţă uimitoare indiferent dacă foloseşti proiectorul Acer H7531D pentru a vedea filme, meciuri sau pentru a te juca. Prin imagini vii, contrast îmbunătăţit şi luminozitate ridicată, videoproiectorul duce conceptul de home theatre la un alt nivel, se precizeaza intr-un comunicat de presa remis www.BrandInfo.ro.

Nuanţele de negru îmbunătăţite sunt cheia către o proiecţie de cea mai bună calitate. Proiectorul beneficiază de tehnologia DynamicBlack care analizează conţinutul cadru cu cadru şi editează fiecare scenă într-un mod dinamic pentru a oferi nivelul optim de negru, păstrând în acelaşi timp luminozitatea originală a imaginii la un contrast de până la 50000:1. Acer H7531D se poate baza şi pe 2000 ANSI lumeni pentru a asigura o proiecţie de calitate, chiar şi atunci când lumina ambientală este mai puternică.

Tehnologiile de top create special pentru a îmbunătăţi acurateţea culorilor, împreună cu detaliile bogate şi contrastul puternic asigură cea mai bună calitate a imaginilor. Prin intermediul tehnologiei Acer ColorBoost II+, Acer H7531D reproduce imagini cu umbre naturale, echilibrate şi cu tonuri vii ale culorilor.
 
Cu trecerea timpului, proiectoarelor obişnuite le pot fi afectate calitatea culorilor prin adăugarea unor tente gălbui sau verzui. Proiectoarele Acer sunt echipate cu tehnologia ColorSafe II, DLP şi cu tehnologia Acer de compensare a culorilor, pentru a asigura calitatea imaginilor chiar şi după o folosire îndelungată.

Pe lângă rezoluţia nativă Full HD (1080p), Acer H7531D dispune de două porturi HDMI care asigură o conexiune fără efort cu cele mai noi dispozitive digitale şi caracteristica True 24p ce oferă imagini asemănătoare celor din filme pentru o calitate video superioară. Ca rezultat, acest proiector este ideal pentru gaming şi oferă o experienţă cinematografică veritabilă, deoarece imaginea originală este redată cu fidelitate până la cel mai mic detaliu.

O serie de caracteristici îmbunătăţesc performanţele acestui proiector. Datorită caracteristicii “wall-color compensation”, Acer H7531D poate afişa nuanţele ideale, chiar şi atunci când proiecţia este realizată pe un perete colorat. Singurul lucru care trebuie făcut este acela de a seta culoarea peretelui din meniul proiectorului, iar acesta va ajusta automat culorile. Rezultatul este acela că te poţi bucura de imagini de calitate, chiar şi atunci când nu ai la dispoziţie un ecran alb obişnuit.

Dacă ai un ecran electronic poţi folosi port-ul 12V DC screen control pentru a conecta proiectorul. Acest lucru permite ecranului să fie rulat în jos atunci când proiectorul este pornit, şi să fie rulat când este închis.

Amplasarea proiectorului în casă este facilitată de corecţia verticală Keystone, care se poate realiza atât manual, cât şi automat. Keystone corectează posibila distorsiune a imaginii verticale ce poate apărea atunci când imaginea este proiectată pe un colţ. Privitorii vor putea vedea mereu o imagine perfect dreptunghiulară. Acer H7531D oferă şi posibilitatea de a fi montat pe tavan, acesta dispunând de senzori gravitaţionali pentru a detecta automat această situaţie. Odată detectată poziţia pe tavan, proiectorul roteşte instant imaginea pentru a asigura o orientare corectă.

Cu funcţia “closed caption”, proiectorul H7531D afişează dialogurile on-screen şi elementele non-verbale, precum textul, ce poate fi util în înţelegerea filmelor şi a clipurilor. Această caracteristică poate ajuta oamenii cu auz deficitar şi poate fi extrem de utilă în procesul de învăţare al unei limbi străine.

Pe lângă faptul că lampa are o viaţă de 4000 de ore, Acer H7531D este echipat cu tehnologia Acer EcoProjection, o soluţie de gestionare a consumului favorabilă mediului deoarece reduce drastic nivelul consumului atunci când proiectorul este în modul standby. Mai mult, proiectorul devine automat ECO atunci când nu este utilizat timp de 5 minute. Pe lângă EcoProjection proiectorul deţine şi Acer ePower Management, un instrument ce permite setarea configuraţiilor de economisire a energiei.

Noul proiector HD este silenţions, nivelul sunetului fiind de 26dB în modul Eco (30dB în mod normal). Acer H7541D oferă un sunet îmbunătăţit pentru prezentări şi clipuri datorită unui difuzor, creând un mediu optim pentru a vedea un film în propria casă.                                                                                                                                                                             
Pentru a face proiectoarele Acer mai uşor de folosit, tasta Empowering disponibilă pe panoul de control permite accesul instant la o serie de opţiuni de vizualizare, setup şi timer.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//