• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Centrul oftalmologic Oculus: 55000 de operatii de cataracta

Centrul oftalmologic Oculus: 55000 de operatii de cataracta

Centrul oftalmologic Oculus, prima clinică de microchirurgie oculară din România înfiinţată după 1989, a atins cifra-record de 55.000 de operaţii de cataractă, efectuate în cei 17 ani de existenţă. Oculus este, în acelaşi timp, şi prima clinică din ţară care efectuează operaţii standard prin microincizie (1,6-1,8 mm) şi cu anestezie fără injecţie.

 

Clinica Oculus, o investiţie privată integral românească, se aşează alături de cele mai moderne clinici occidentale prin echipamentele medicale şi dotările existente, care permit efectuarea unor operaţii de mare fineţe, în cele mai sigure condiţii pentru pacient.

 

Liderii echipei, doctorii Ozana şi Cristian Moraru, se bucură de înaltă recunoaştere internaţională, iar performanţa lor medicală este confirmată prin numeroasele invitaţii la nivel european de a participa la sesiuni de chirurgie live, ca operatori sau ca moderatori: Siena 2006, Verona 2007, Sofia 2007, Stockholm 2007, Barcelona 2009, Paris 2010. Dr. Ozana Moraru este singura femeie oftalmolog invitată să participe în calitate de chirurg la astfel de sesiuni de chirurgie live, desfăşurate în prezenţa a 1000-2000 de medici oftalmologi renumiţi din întreaga lume.

 

În Centrul oftalmologic Oculus se efectuează anual aproximativ 75 000 de consultaţii oftalmologice, peste 6 000 de operaţii de cataractă, peste 1.500 de operaţii de chirurgie refractivă, 500 de operaţii şi tratamente de glaucom şi 500 de tratamente pentru retinopatie diabetică.

 

”Suntem bucuroşi că, prin activitatea noastră de pionierat, am reuşit să stabilim un standard de excelenţă în domeniul oftalmologiei româneşti şi, de asemenea, să dovedim că există şi în România profesionişti cu înaltă ţinută umană în relaţia cu pacientul. Cred că secretul succesului nostru are la bază îmbinarea a trei factori: echipament ultramodern, personal medical foarte bine pregătit şi responsabil şi, nu în ultimul rând, o politică de preţuri flexibilă, care pe termen lung îşi probează rentabilitatea.”, a declarat dr. Cristian Moraru, directorul Centrului oftalmologic Oculus.

 

Priorităţile Centrul oftalmologic Oculus în privinţa calităţii serviciului medical încep cu grija faţă de pacient şi cu calitatea personalului, continuând cu dotarea complexă, ultramodernă a cabinetelor de consultaţie şi terminând cu acurateţea şi rigoarea actului operator. Respectarea celor mai înalte exigenţe tehnice este dovedită şi de investiţia de aproape 2 milioane de Euro făcută în aparatură până în prezent.

 

Reţeta de succes a Oculus este atestată şi de cifra de afaceri: între 3,5 şi 4 milioane de euro pe an, în ultimii 3 ani.

 

Înfiinţat în 1993, Centrul oftalmologic Oculus este prima clinică de microchirurgie oculară din România şi cea mai mare clinică oftalmologică privata din ţară, atât ca personal, numărând 57 de angajaţi, cât şi prin amploarea serviciilor medicale (consultaţii şi operaţii): 8 cabinete în care sunt consultaţi şi trataţi zilnic în medie 200-250 pacienţi, două săli cu trei mese operatorii, efectuându-se aproximativ 550-650 operaţii pe lună.

 

Clinica oferă servicii acoperind aproape întreaga gamă de specialităţi medicale oftalmologice: chirurgia cataractei, chirurgia glaucomului, chirurgia refractivă, chirurgia dezlipirii de retină şi tratamente laser pentru afecţiuni vitro– retiniene.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//