• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Nvidia - debutul conferintei pentru tehnologia GPU

Nvidia - debutul conferintei pentru tehnologia GPU

Epicentrul revoluţiei procesării computerizate se mută în centrul de convenţii din San Jose, acolo unde programatori, directori, antreprenori, oameni de ştiinţă şi investitori vor participa la conferinţa pentru tehnologia GPU (GTC).


Oameni de top din industrie şi din mediul academic se vor reuni in perioada 20-23 septembrie 2010 pentru a studia şi a colabora pe subiectul aplicabilităţii tehnologiei GPU în rezolvarea celor mai importante provocări din domeniul procesării computerizate.


Oameni de seamă din laboratoarele naţionale din lumea întreagă, alături de companii prezente în topul Fortune 500, companii emergente şi universităţi de top, vor prezenta mai bine de 280 de ore de sesiuni tehnice către o audienţă diversificată din 50 ţări.


Jen-Hsun Huang, CEO şi cofondator NVIDIA, va vorbi despre câteva dintre cele mai impoartante realizări în domeniul ştiinţei, aplicaţiilor şi tehnologiilor care folosesc puterea masivă de procesare a GPU-urilor.


Klaus Schulten, de la Univerisitatea Illinois din Urbana-Champaign, unul dintre cei mai importanţi biologi în domeniul biologiei computerizate, va trece în revistă cele mai importante descoperiri realizate cu ajutorul microscopului computerizat. Acesta va discuta şi despre cercetarea pe care a realizat-o în domeniile divizării celulare şi a virusurilor, printre care şi virusul H1N1.


Sebastian Thrun, un pionier al roboticii la Universitatea Stanford şi un inginer remarcat la Google, va inchide conferinţa prin a dezvălui cum procesearea pe GPU promovează vizualizarea computerizată în domenii precum cea a maşinilor cu auto-conducere.


GTC 2010 va cuprinde mai bine de 280 de ore de sesiuni tehnice susţinute de către oameni de ştiinţă, cercetători şi programatori din lumea întreagă, incluzând: procesare pe GPU şi ştiinţa Neurologiei pentru recunoaşterea facială la scală largă pe Facebook - Nicolas Pinto, Institutul de tehnologie Massachusetts, şi David Cox, Universitatea Harvard; Supercomputerul TSUBAME 2.0 – Satoshi Matsuoka, Institutul de tehnologie din Tokyo; Tehnnici de animaţie de ultimă generaţie – Dmitry Pinskiy, Studiourile de animaţie Walt Disney; Limbaje specifice – Hanspeter Pfister, Universitatea Harvard; Reconstrucţia aproape instantanee a MRI-urilor– Srihari Narasimhan, GE Global Research; High-Quality, Recunoaşterea vorbirii în timp real – Kshitij Gupta, Universitatea din California, Davis.


Conferinţa tehnologie pentru GPU este sponsorizată de către Adobe, HP, Microsoft, Dell, Supermicro, PNY, Cooley, Synnex, Acer, TSMC, Samsung, IBM, NextIO, Citi, GE Intelligent Platforms, Amax, SGI, Appro, Sutter Hill Ventures, Hynix, Dassault Systemes, Silicon Valley Bank, Deloitte şi Mandel Communications. Printre partenerii media: The Churchill Club, Dr. Dobb’s, GPUcomputing.net, insideHPC, Plug and Play Tech Center şi TiE Silicon Valley.


NVIDIA (Nasdaq: NVDA) este compania căre a trezit interesul lumii pentru puterea graficii computerizate, atunci când a inventat, în 1999, unitatea de procesare grafică (GPU). De atunci, a continuat să stabiliească noi standarde de în computerizare vizuală cu grafică interactivă care este disponibilă pe o gamă largă de dispozitive, de la tablete şi media playere portabile până la notebook-uri şi staţii de lucru. Datorită expertizei în programarea pe unitatea de procesare vizuală, NVIDIA a revoluţionat procesarea paralelă, supercomputerele devenind mult mai accesibile. Compania deţine mai mult de 1100 de patente înregistrate în SUA, inclusiv patente legate de design şi arhitectură fundamentale pentru procesarea modernă.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//