• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Acer a lansat noul proiector Acer S5201M

Acer a lansat noul proiector Acer S5201M

Compania Acer şi-a propus să sprijine profesorii pentru a putea îmbunătăţi sistemul de învăţământ. De asemenea, pentru a obţine rezultatele academice mai bune, studenţii au nevoie de tehnologie de calitate. Multe din lucrurile absente în şcoli, precum control LAN, acces USB, adaptabilitate la orice mediu şi proiecţie clară la distanţe mici au fost integrate acum în noul proiector Acer S5201M, se precizeaza intr-un comunicat de presa al companiei.


Special conceput pentru sistemul educaţional, proiectorul S5201M beneficiază de soluţiile Interactive Whiteboard, o tehnologie care transformă un ecran normal într-unul interactiv care poate fi operat direct de la Acer SmartPen. Cu Acer SmartPen profesorii şi studenţii pot lansa aplicaţii, pot deschide sau închide ferestre ca şi cum ar folosi un mouse. Alt avantaj este că utilizatorii pot desena sau comenta pe proiecţia imaginii făcând astfel lecţiile mai atractive. Mai mult decât atât, SmartPen-ul permite interacţiunea cu imaginea proiectată prin simpla atingere a ecranului sau pur şi simplu desenând sau operând aplicaţii de la distanţă, lucru care oferă o flexibilitate sporită.


Crestron Network System oferă control total asupra proiectorului prin reţea. Această soluţie permite mai multe modalităţi de control cum ar fi monitorizarea, posibilitatea de a închide sau deschide proiectorul (chiar şi la o oră programată), controlarea imaginii de la distanţă, afişarea de texte în cazuri de urgenţă, dialog online cu administratorul sistemului şi alertare prin e-mail. În plus, funcţia Remote desktop permite utilizatorilor să acceseze de la distanţă orice PC care este activat prin Acer eProjection şi  se conectează cu proiectorul prin LAN. Prin simpla conectare a tastaturii şi a mouse-ului la proiector utilizatorii pot accesa PC-ul aflat în altă cameră.


Proiectorul Acer S5201M poate de asemenea transforma un curs într-o experienţă 3D. Experienţa tridimensională este posibilă mulţumită tehnologiei DLP 3D care, folosind rate de refresh înalte (120Hz), poate transforma suprafaţa plată de pe un perete într-un ecran 3D. Posibilităţile oferite de această soluţie simplă nu sunt limitate decât de imaginaţia noastră: explorarea anatomiei umane, a universului, sau vizionarea unor situri arheologice în format 3D ca şi cum ai fi acolo. 


Datorită capacităţii de proiecţie la distanţe mici proiectorul poate afişa imagini mari chiar dacă este situat foarte aproape de perete. La o distanţă de doar un metru, imaginile precise şi clare pot fi afişate pe o diagonală de 205 cm (81 inchi). Datorită acestor caracteristici, cei care prezintă informaţiile pot evita disconfortul produs de raza de proiecţie care poate deranja privirea sau poate crea umbre. Acer S5201M oferă flexibilitate crescută şi confort când vine vorba de privit, caracteristici care îl fac să fie ideal pentru educaţie.


Calitatea imaginilor este garantată de tehnologii de top create special pentru a spori acurateţea şi claritatea culorilor. Mulţumită tehnologiei Acer ColorBoost II+ proiectorul Acer S5201M reproduce imagini cu nuanţe naturale şi echilibrate. Luminozitatea culorilor este adaptată automat la conţinutul afişat cu ajutorul tehnologiei Acer eView Management.


Odată cu trecerea timpului proiectoarele pot pierde din precizia culorilor prin adăugarea de nuanţe de galben şi verde. Acum, datorită tehnologiei ColorSafe II, DLP şi tehologiei Acer de compensare a culorilor acest lucru nu se va mai întâmpla. 


Un port HDMI asigură conexiunea ideală cu cele mai noi surse digitale oferind o experienţă de privire high-definition de calitate. Tehnologia avansată de iluminare ce suportă până la 3000 ANSI creează un contrast de 3000:1 şi o rezoluţie XGA nativă care ajută la ajustarea nivelului de luminozitate, a culorilor şi a clarităţii imaginii.


Mulţumită trăsăturii de compensare a culorii de pe perete, proiectorul poate afişa o imagine de calitate chiar şi atunci când proiecţia este făcută pe un perete colorat. Utilizatorul nu trebuie decât să aleagă culoarea peretelui din meniul proiectorului, iar acesta compensează pentru a afişa culorile corecte. În plus, Vertical Keystone Correction are grijă ca imaginea să fie mereu perfect dreptunghiulară, locul în care stă proiectorul nemaifiind aşa important. În cazul în care care spaţiul este insuficient, proiectorul poate fi montat pe tavan datorită sistemului Acer Top-loading Lamp.


Durata de viaţă a lămpii de până la 4000 de ore generează economii deoarece aceasta trebuie schimbată rar. Costurile de întreţinere şi operare sunt reduse şi datorită economiilor provenite de la chip-ul DLP. Mai mult decât atât, proiectorul Acer S5201M beneficiază de tehnologia Acer EcoProjection, o soluţie care reduce nivelul de consum în modul stand-by cu 80%. Proiectorul intră automat în starea eco după 5 minute de inactivitate. Acer EcoProjection este dotat cu  Acer ePower Management, un instrument care te lasă să-ţi creezi propriile configuraţii de economisire a energiei, se mai precizeaza in sursa citata.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//