• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Noile serii SF de NotePC si NF de Netbookuri, de la Samsung

Noile serii SF de NotePC si NF de Netbookuri, de la Samsung

Samsung Electronics Co., Ltd, lider global în media digitale şi tehnologii digitale de convergenţă, a anunţat în cadrul IFA din Berlin lansarea seriei SF de notePC-uri ultra-portabile şi seriei NF de netbook-uri. Fără a compromite performanţa şi caracteristicile puternice, acestea stabilesc noi standarde de design în rândul computerelor mobile.

Îmbinând un design unic şi dinamic cu o serie de caracteristici optime mobilităţii, noul lineup al seriilor SF şi NF a fost proiectat pentru a corespunde vieţii în continuă schimbare, dinamice, a unui utilizator de tehnologie mobilă. Linia rafinată şi plană, alăturată corpului dispozitivului atrage gusturile sofisticate ale utilizatorilor din ziua de azi.

Seongwoo Nam, Vicepreşedinte Executiv şi preşedinte al Diviziei IT Solutions, a afirmat: „Inspirată şi elegant realizată, noua linie reprezintă cu adevărat rodul eforturilor noastre de a concepe un nou stil al computerelor mobile. Cred că noul design pentru computere mobile de la Samsung va împrospăta tendinţele de design ale industriei şi va satisface utilizatorii atenţi la stil.”

Seria Samsung SF – Samsung SF310, SF410, SF510: Seria SF de notebook-uri Samsung oferă un aspect distinct şi mobilitate completă utilizatorilor care pun accentul pe design.

Seria SF va atrage privirile tuturor celor din jurul tău datorită exteriorului lucios şi plăcut la atingere, de culoarea fildeşului. Acestuia i se adaugă elegantul interior negru mat şi tastatura confortabilă. Seria SF este disponibilă cu trei mărimi diferite ale ecranului (13.3” SF310, 14” SF410 şi 15.6” SF 510) şi are o carcasa durabilă, construită pentru a fi la fel de uşoară pe cât este de rezistentă la abraziune.

Dispunând de procesoare dual core Intel Core i3 / i5, seria SF oferă performanţe incredibile şi un randament efficient, menţinând utilizatorii activi atunci când sunt în mişcare. Seria SF este însoţită de o soluţie grafică hibridă, care foloseşte două plăci video – una provine de la Intel şi prelungeşte viaţa bateriei, iar cealaltă, de la nVIDIA, permite o remarcabilă performanţă multimedia.

Alături de randament şi performanţă, o viaţă lungă a bateriei este esenţială pentru mobilitate, astfel că Samsung a inclus o baterie premium Litiu Polimer care oferă până la 7.5 ore de viaţă bateriei (61Wh battery). Adiţional, seria SF poate fi dotată cu opţiunea Express Charging de la Samsung, care reduce timpul de încărcare şi încarcă bateria complet în doar 2 - 3 ore.

Tehnologia Fast Start, reprezentativă pentru Samsung, permite utilizatorilor să utilizeze notePC-ul la doar căteva secunde de la pornire. Este, deci, eliminată obişnuita aşteptare de la fiecare pornire a laptopului. Butonul one-touch pentru wireless îţi permite o conectare imediată la Internet, fără paşi complicaţi.

Pe lângă pornirea rapidă, seria SF te ajută să fii conectat la toate dispozitivele tale. Dacă eşti luat pe nepregătite şi smartphone-ul, aparatul de fotografiat sau alte dispozitive electrice rămân fără baterie în timpul unei călătorii, caracteristica USB Sleep & Charge de la Samsung îţi permite să îţi încarci dispozitivul extern via conexiunea USB, fără să deschizi notebook-ul tău.

Seria Samsung NF – Samsung NF310, NF210, NF110: Seria NF de netbook-uri Samsung este un centru dinamic de tehnologie practică gândită pentru a te ajuta să fii în permanenţă conectat, fără a face compromisuri de stil. Împărtăşind cu seria SF un concept unic de design, netbook-urile NF oferă o mobilitate îmbunătăţită şi un design atrăgător.

Dotat cu mobilitate îmbunătăţită şi design innovator, netbook-ul Samsung NF310 este exact ceea ce îţi trebuie pentru a-ţi exprima stilul. Un display HD LED “crystal clear” şi un sistem de sunet surround, împreună cu noul procesor Intel Atom N550 (Dual Core), memorie DDR3 şi Windows 7 duc nivelul netbook-urilor într-o dimensiune cu totul nouă a performanţei multimedia.

NF 310 este de asemenea proiectat pentru ca tu să te poţi bucura de filme HD şi de imagini clare, perfecte, chiar şi într-un mediu luminous. Dispune de rezoluţia înaltă (1366 x 768), widescreen şi un format specific al imaginii de 16:9.

Îmbinând durata lungă a bateriei, de până la 14 ore, cu designul ultra-portabil şi stilat, NF 210 face ca utilizarea oriunde şi oricând a unui computer mobil să fie o realitate practică.

NF 110 oferă utilizatorilor moderni tot ceea ce doresc să obţină de la netbook-ul lor, la un preţ accesibil. Datorită faptului că toate componentele sunt produse de Samsung, NF110 oferă garanţia unui produs de încredere pe termen lung.

Schimbul de conţinut de pe un PC pe alt PC, prin intermediul reţelelor, poate fi o activitate complexă care cere cunoştinţe de IT. Prin caracteristica Easy File Share de la Samsung, a stabili o conexiune PC-to-PC prin conexiuni Wi-Fi ad-hoc devine o activitate simplă şi intuitivă.

Noile notebook-uri sunt de asemenea dotate cu Samsung AllShare, care îţi permite să trimiţi şi să rulezi videoclipuri, fotografii şi muzică printr-o gamă largă de dispositive Samsung, certificate Digital Living Network Alliance (DLNA). 


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//