• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Acer Aspire Revo 3700 - entertainment compact

Acer Aspire Revo 3700 - entertainment compact

Chiar dacă este pus deoparte într-un colţ al biroului sau ascuns în spatele monitorului, Acer Aspire Revo 3700 este calculatorul perfect pentru îndeplinirea tuturor nevoilor de bază: navigarea pe Internet, descărcarea şi vizionarea de conţinut HD, parcurgerea nivelurilor jocurilor, rularea aplicaţiilor office şi socializarea prin intermediul camerei web opţionale, se arata intr-un comunicat de presa citat de BrandInfo.ro.

Acer Aspire Revo 3700 oferă capacităţi grafice avansate pentru a te bucura din plin de conţinutul multimedia în HD. Design-ul ultra-slim face ca Aspire Revo 3700 să se potrivească perfect în orice casă în timp ce performanţele echivalente cu ale unui PC obişnuit îl transformă într-o sursă de entertainment pentru toată familia prin oferirea de acces imediat la muzică, filme şi fotografii.

Desktop-ul beneficiază de NVIDIA ION şi de procesorul Intel Atom D525. Tehnologia ION dă posibilitatea sistemului Revo să ofere o experienţă de entertainment excelentă, permiţând vizionarea de filme HD 1080p şi rularea de jocuri ce necesită DirectX 10 sau aplicaţii 3D.

Mulţumită dimensiunilor sale, Acer Aspire Revo 3700 se poate adapta oricărui mediu. Mulţumită unui sistem special de montare acesta poate fi pus pe spatele LCD-urilor sau televizoarelor pentru a oferi funcţia de All-In-One şi pentru a mări spaţiul de joacă sau de lucru. Sistemul de montare VESA permite ajustarea verticală, lucru ce asigură faptul că butonul de start, camera web opţională sau card reader-ul sunt mereu uşor accesibile.

Compact, silenţios şi capabil, Acer Aspire Revo 3700 este ideal pentru a naviga pe Internet, pentru a efectua sarcinile zilnice, pentru a ţine legătura cu prietenii sau pentru a te bucura de fotografii, muzică sau clipuri video pe un ecran mare.

Chiar şi caracteristicile hardware depăşesc aşteptările. Pe lângă NVIDIA ION şi procesorul Intel Atom D525, Aspire Revo 3700 are un hard disk de 500 GB şi suportă până la 4GB de memorie DDR3. Un slot Mini PCI Express oferă posibilitatea de a extinde memoria pentru a face loc conţinutului multimedia mereu în creştere. Cu ajutorul card reader-ului multi-in-one transferul de date devine o operaţiune foarte uşoară.

Acer Aspire Revo 3700 poate fi cu uşurinţă conectat cu o varietate de dispozitive. Placa de reţea Gigabit şi portul wireless opţional 802.11b/g/n asigură o conexiune rapidă la reţeaua casei în timp ce portul HDMI permite redarea filmelor Full HD.

Pentru a le întrece pe toate, Acer Aspire Revo 3700 combină performanţa şi consumul redus de energie. Pe lângă atribute ca procesorul ultra-low-power şi plasarea optimizată a componentelor, sistemul este silenţios reducând nivelul de zgomot pentru un mediu mai plăcut. Design-ul fără şuruburi face uşor accesul la componentele din interior iar dimensiunile mici reduc utilizarea de material şi ambalaj. Standardul Energy Star asigură un consum foarte redus de energie.

De la înfiinţarea sa în 1976 Acer şi-a atins obiectivul propus eliminând barierele dintre oameni şi tehnologie. La nivel global, Acer se situează pe locul al 2-lea pe piaţa totală de PC-uri şi notebook-uri.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//