• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Acasa TV in format high definition - nou in oferta UPC HD

Acasa TV in format high definition - nou in oferta UPC HD

UPC România continua sa-şi extinda grila digitala de programe prin lansarea unui nou canal TV în format High Definition: Acasa TV HD. Astfel, opţiunea UPC HD a ajuns la 11 canale TV.

Acasa TV HD este disponibil la nivel naţional începând cu data de 6 septembrie 2010, pentru toti clienţii care se aboneaza la HD şi se adaugă programelor deja disponibile în format high definition: TVR HD, PRO TV HD, HBO HD (HBO HD este disponibil cu pachetul HBO MaxPak), Eurosport HD, Sport.ro HD, History HD, National Geographic HD, Discovery HD Showcase, Utv HD şi Fashion TV HD.

Acasa TV HD se adaugă grilei de programe deja existentă, care se extinde astfel la 127 canale TV, UPC România fiind operatorul cu cea mai largă ofertă de programe TV pentru platforma digitală.

„Prin extinderea opţiunii UPC HD, ne respectăm promisiunea făcută clienţilor noştri – aceea de a le oferi conţinut de calitate şi cele mai înalte standarde tehnice la cele mai accesibile preţuri de pe piaţă.” declara Dragoş Militaru, Director Comercial UPC România.
 
Dupa ProTV şi Sport.ro, Acasa TV este cea de-a treia televiziune aparţinând grupului PRO TV SA care intra într-o noua etapa - cea a transmisiunii în format HD. Telespectatorii vor putea urmari, din aceasta toamna, în format high definition, prima telenovela româneasca filmata HD, “Iubire şi onoare” – telenovela marca MediaPro Pictures care va spune istoria unei iubiri imposibile dintre un arab interpretat de Radu Vâlcan  şi o românca, interpretata de Madalina Draghici, telenovela mexicana “Mar de amor” (O mare de pasiune) – prima telenovelă latino-americană transmisă în format High-Definition, care îi aduce pe micile ecrane, pentru prima dată împreună, pe Mario Cimarro şi Zuria Vega, dar şi emisiuni consacrate precum “Poveştiri adevarate”,  “Poveştiri de noapte” sau “La naiba, sa Povestim”.

Programul Acasa TV HD este disponibil pentru abonaţii Digital TV Medium şi Large cu HD sau cu DVR+HD, atât în cazul achiziţionării exclusive a serviciilor de televiziune cât şi în cadrul pachetelor 2 Play si 3Play. Preţul opţiunii UPC HD a ramas neschimbat: 15 ron fara TVA.

Lansată la începutul lunii octombrie 2009, televiziunea HD a devenit în scurt timp una dintre cele mai populare servicii ofertite de UPC Romania, atrăgând la doar câteva săptămâni de la lansarea sa peste 2.000 de abonaţi. La sfârşitul lunii iulie 2010, numarul abonaţilor la opţiunea HD TV a ajuns la 13.000.

Proprietăţile HD sunt: cele mai clare imagini, rezoluţii de până la cinci ori mai mari decât la televiziunea standard sau sunet asemănător cu cel din cinematografe sunt principalele caracteristici ale televiziunii HD.

Dintre toti operatorii de cablu, UPC ofera cele mai multe canale in pachetul de baza – 80. Clientii au acces si la 21 de canale radio stereo. La celelalte televizoare din locuinta, clientii upc digital tv urmaresc gratuit 40 de canale, retransmise in sistem analog. Serviciul upc digital tv ofera numeroase programe, la o calitate deosebita a imaginii si sunetului.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//