• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Peste jumatate dintre posesorii de iPhone folosesc terminalul în interes de serviciu - studiu

Peste jumatate dintre posesorii de iPhone folosesc terminalul în interes de serviciu - studiu

Mai mult de jumătate dintre posesorii de iPhone (56 la sută) îl vor folosi în interes de serviciu, în timp ce peste o treime dintre cei care nu au iPhone au în vedere achiziţionarea unuia pentru business, se arată într-un studiu realizat de Sybase, lider în industria de mobile şi enterprise software.


Studiul citat relevă faptul că peste jumătate dintre repondenţii ce deţin un iPhone afirmă că noile caracteristici ale noului sistem de operare iOS 4 îi vor determina să folosească mai des un astfel de terminal în activităţi în strânsă legătură cu locul de muncă.


În acelaşi timp, peste o treime dintre cei chestionaţi care nu posedă un telefon iPhone afirmă că îşi doresc să cumpere unul, cu scopul de a-l folosi în business.


Potrivit Sybase, în ciuda recentelor update-uri de software, utilizatorii iPhone continuă să fie interesaţi de noile caracteristici ale acestuia, care sunt capabile sa aiba un impact asupra muncii lor.


 Astfel, abilitatea multitask între aplicaţii este cea mai aşteptată, conform studiului citat, iar 43 la sută dintre repondenţi o preferă în defavoarea oricărei alte noi caracteristici.


 Pe de altă parte, 40 la sută dintre americani consideră că capabilităţile de video conferinţă ale iPhone poate duce la relaţii mai bune între clienţi sau între colegi, prin interacţiunea faţă în faţă.


 În cadrul studiului comandat de Sybase şi efectuat de Zogby International, au fost intervievaţi peste 2.000 de americani.

Grupul informatic american Apple a anunţat, la începutul acestei săptămâni, că în primele trei zile de la debutul comercializării noului său telefon mobil, iPhone 4, a vândut 1,7 milioane exemplare.


iPhone 4 şi-a făcut debutul, joia trecută, în magazinele din SUA, Marea Britanie, Japonia, Franţa şi Germania. Până la finele lunii iunie, telefonul ar urma să fie disponibil în alte 18 state, printre care Australia, Canada, Italia, Spania şi Elveţia, iar până la finele lunii septembrie în 88 de ţări.


 Analiştii se aşteaptă ca noul model să ajute Apple să vândă 36 de milioane de telefoane iPhone în exerciţiul fiscal ce se încheie în septembrie, în creştere cu 73 de procente în anul fiscal precedent.


Noul sistem de operare iOS 4, destinat posesorilor de iPhone-uri 3G, 3GS şi generaţiilor doi şi trei de iPod Touch-uri, poate fi descărcat gratuit, începând de marţi, 22 iunie, de pe site-ul Apple.


Inovaţia va oferi, printre altele, aplicaţia iBooks, apărută iniţial pe iPad, care permite sincronizarea cărţilor electronice şi a PDF-urilor între diverse gadget-uri Apple.


 De asemenea, utilizatorii vor putea cumpăra cu ajutorul iBooks cărţi destinate cititului pe iPhone-uri sau iPod Touch-uri.


 

Material furnizat de Agentia Nationala de Presa Agerpres


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//