• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Concert The Cranberries - 20 iulie 2010, stadionul Arcul de Triumf din Bucuresti - prezentat de Redd`s

Concert The Cranberries - 20 iulie 2010, stadionul Arcul de Triumf din Bucuresti - prezentat de Redd`s

Sub platforma “Too tasty for men!”, berea Redd`s sponsorizeaza unul dintre cele mai asteptate evenimente muzicale ale verii: concertul The Cranberries la Bucuresti. Trupa irlandeza, aflata pentru prima data in Romania, va concerta pe 20 iulie 2010 la stadionul Arcul de Triumf din Bucuresti, intr-un spectacol organizat de Events.

The Cranberries este una din trupele care au definit anii 1990, atat prin repertoriu, cat mai ales prin incofundabila voce si carisma a solistei Dolores O`Riordan, una dintre prezentele feminine remarcabile pe scena rock a decadei trecute.

Dupa o absenta de aproape sapte ani, timp in care membrii trupei s-au dedicat proiectelor solo, The Cranberries au revenit pe aceeasi scena la inceputul anului 2010, intr-un turneu pentru publicul din SUA si Europa, urmand ca mai tarziu in acest an sa lanseze un nou material discografic.

Fanii trupei sunt asteptati la un show de rock alternativ de cea mai buna calitate, cu influente indie, Irish folk si rock celtic, aromat cu bere fresh cu gust natural de lamaie si condimentat cu multe surprize “Too Tasty For Men”, oferite de Redd’s. 

“Concertul Cranberries este un eveniment muzical excelent pentru consumatoarele noastre, pe care le consideram femei cu personalitate, cu mult bun gust si care, credem noi, se regasesc in sound-ul melodios al trupei The Cranberries si in personalitatea distincta, versatila a solistei Dolores O’Riordan. Este o placere sa sustinem concertul organizat de Events si speram sa fie un eveniment memorabil pentru toata lumea“, a declarat Renaud Thiers, Global Brands Director.

“Ne bucuram foarte mult sa-i aducem pe The Cranberries in Romania, in premiera, mai ales prin prisma faptului ca multi fani nu mai credeau ca ii vor vedea vreodata impreuna pe aceeasi scena. Sunt o trupa foarte asteptata – ca dovada, biletele se vand foarte bine, nu numai in Romania, ci peste tot in lume. In acest moment suntem aproape de epuizarea locurilor din tribuna oficiala si ne pregatim sa selectam trupa romana din deschidere” a declarat Sorina Burlacu, Director General Events. 

“Too tasty for men” este noua platforma de comunicare a berii Redd’s, inspirata din gustul pe care doar femeile il pot aprecia cu adevarat: singurul care le permite sa se exprime natural, fara constrangeri, pe teritoriul nou cucerit al berii. Platforma “Too Tasty For Men” va include mai multe proiecte speciale adresate femeilor, cu surprize in centre comerciale, baruri & cluburi, la cinema, la locul de desfasurare a concertului si nu numai. 

Ursus Breweries, parte a grupului SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producatori de bere din România. Compania are sediul central în Bucuresti si detine 4 fabrici de bere în Cluj-Napoca, Timisoara, Buzau si Brasov, având peste 1.700 de angajati. Marcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timisoreana, Peroni Nastro Azzurro, Pilsner Urquell, Redd’s, Miller, Stejar, Ciucas si Azuga.

SABMiller plc este una dintre cele mai mari companii de bere din lume, cu participatii în societati producatoare de bere sau acorduri de distributie pe 6 continente. Marcile Grupului includ beri premium internationale, cum ar fi Grolsch, Miller Genuine Draft, Peroni Nastro Azzurro si Pilsner Urquell, precum si o gama exceptionala de marci locale cu pozitii de lider, precum Aguila, Castle, Miller Lite, Snow si Tyskie. În afara SUA, SABMiller plc este, de asemenea, una dintre cele mai mari companii din lume care îmbuteliaza produse Coca-Cola.

Events este una dintre companiile de top din Romania, cunoscuta pentru organizarea de evenimente de marca din domeniile cultura, arta, entertainment si life-style. În portofoliul sau se numara concerte cu artisti de prima clasa: The Rolling Stones (2007), Leonard Cohen (2008, 2009) Coke Live Festival (2007), Billy Idol (2007), 50 Cent (2006), Cesaria Evora (2009), Vaya con Dios (2009), Morcheeba (2009), si multe altele. Concertul The Cranberries continua avalansa concertelor pe care Events le pregateste si in acest an amatorilor de muzica buna. Pe 18 iunie, la Zone Arena, in Bucuresti, Aerosmith canta de asemenea in premiera in Romania. Pe 25 iunie, Gotan Project, celebra trupa de electro-tango, concerteaza la Sala Palatului, in Bucuresti.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//