• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Trei noi modalitati de plata a facturilor RCS & RDS, prin Citibank Romania

Trei noi modalitati de plata a facturilor RCS & RDS, prin Citibank Romania

Citibank România a anunţat că departamentul Global Transaction Services a fost mandatat de către RCS & RDS pentru a încasa facturile abonaţilor, prin intermediul reţelei naţionale a băncii partenere CREDITCOOP şi prin serviciile Unikasa şi Easy Payments.

Abonaţii celui mai important furnizor de servicii integrate de telecomunicaţii din România au acum la dispoziţie 850 de unităţi din reţeaua naţională CREDITCOOP pentru achitarea convenabilă, rapidă şi fără comision a facturilor.

RCS & RDS îşi manifestă constant grija faţă de clienţii săi, stabilind parteneriate valoroase cu companii care pot asigura suportul pentru milioanele de clienţi ai companiei. Prin Citibank România şi Creditcoop, RCS & RDS oferă tuturor abonaţilor săi, atât celor din zonele urbane cât mai ales celor din zonele rurale, posibilitatea de a plăti rapid şi fără costuri suplimentare, facturile pentru toate serviciile companiei. Prin reţeaua extinsă la nivel naţional, Citibank România şi CREDITCOOP oferă operatorului de telecomunicaţii, oportunitatea de a asigura aceste condiţii inclusiv clienţilor săi din zonele rurale.

„Succesul parteneriatului dintre RCS&RDS, Creditcoop şi Citibank România demonstrează eforturile permanente depuse de către Citi pentru a dezvolta produse şi servicii care să vină în întâmpinarea nevoilor actuale ale clienţilor şi partenerilor noştri”, declară Tibor Pandi, Director General Citibank România.

Adrian Morar, Director General CREDITCOOP, declară: „În întâmpinarea clienţilor noştri, pentru care, în afara operaţiunilor specific bancare, mai efectuăm şi alte servicii precum încasarea facturilor pentru energie, gaze, telefonie fixă şi mobilă, plăţi pentru producătorii agricoli etc, apreciem că acest parteneriat cu RCS&RDS şi Citibank România va contribui la diversificarea acestor servicii pe care băncile cooperatiste din teritoriu şi agenţiile acestora le oferă populaţiei. Informăm publicul că am demarat această activitate şi în domeniul serviciilor complete de telecomunicaţii (TV, internet, telefonie), pe care suntem în măsură să o desfăşurăm în condiţiile tehnice necesare şi cu operativitate”.

Citibank este prezentă în România încă din anul 1996 şi furnizează produse şi servicii financiare de înaltă calitate companiilor naţionale şi internaţionale, companiilor mici şi medii, sectorului public, organizaţiilor non-profit şi persoanelor fizice.

Citi, cea mai importantă companie internaţională de servicii financiare, deţine 200 de milioane de conturi de clienţi în peste 140 de ţări din lume. Prin intermediul celor doua unităţi operaţionale, Citicorp şi Citi Holdings, Citi furnizează persoanelor fizice, companiilor, guvernelor şi instituţiilor o gamă largă de produse şi servicii financiare, inclusiv credite şi servicii bancare pentru persoane fizice, activităţi bancare şi de investiţii pentru companii, garanţii bancare şi managementul averilor. Informaţii suplimentare pot fi găsite la adresa www.citibank.ro, www.citigroup.com şi www.citi.com.

Global Transaction Services, o divizie a departamentului Institutional Clients Group al Citi, oferă produse si servicii de gestiune a lichidităţilor, de finanţare comercială şi custodie, pentru clienţii corporativi, instituţiile financiare şi organizaţiile din sectorul public din întreaga lume. Cu o reţea globală ce acoperă peste 100 de ţări, departamentul Global Transactions Services al Citi sprijină peste 65.000 clienţi. La sfârşitul trimestrului 4 din 2009, volumul mediu al pasivelor a fost de 335 miliarde de dolari, iar cel al activelor aflate în custodie 12.1 trilioane de dolari.

În anul 2004, Citi a introdus în România serviciul Unikasa, care permite tuturor utilizatorilor plata facturilor Cosmote, GDF Suez Romania, Apa Nova, CEZ Vânzare, CEZ Distribuţie, Vodafone, Avon, Romtelecom, Enel Energie Muntenia şi Zapp într-un mod simplu şi la îndemână. Plătitorul trebuie doar să prezinte factura la ghiseul UniKasa, casierul scanează codul de bare de pe aceasta, plata este înregistrată în sistem şi confirmată prin chitanţa primită de plătitor. Utilizarea sistemului UniKasa este gratuită. Serviciul este accesibil oricui, platitorul nu trebuie sa fie neaparat client Citibank.

Easy Payments, sistemul automat de plăţi cu numerar, este bazat pe o variantă a bancomatelor tradiţionale a caror funcţie de eliberare numerar este înlocuită cu cea de depunere.  Achitarea facturilor se realizează exclusiv cu numerar, fără a fi necesar ca plătitorii să fie deţinători ai unui card sau cont bancar. Tranzacţiile se realizează rapid, comod şi în condiţii de siguranţă, prin scanarea codului de bare de pe factură, urmată de depunerea efectivă a banilor.  Operaţiunile se pot efectua 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, fără plata unui comision. Prin intermediul Easy Payments se pot achita facturi pentru energie termică, electrică, gaze, apă, telefonie mobilă şi fixă, poliţe de asigurări, taxe universitare şi amenzi. 

Reţeaua bancară cooperatistă CREDITCOOP, formată din Banca Centrală Cooperatistă, 17 agenţii ale acesteia şi 50 de bănci cooperatiste cu aproape 800 de puncte de lucru, prestează servicii bancare pentru clienţii săi în toate judeţele ţării, bucurându-se de o îndelungată tradiţie în mediile în care funcţionează.

La nivelul reţelei, activitatea băncilor cooperatiste este coordonată de Banca Centrală Cooperatistă CREDITCOOP, care are atribuţii de reprezentare, control şi supraveghere, îndeplinind şi funcţia bancară pentru unităţile din reţea.

Organizarea actuală a instituţiei noastre fructifică experienţa de peste 150 de ani de existenţă a băncilor cooperatiste din România, ceea ce reprezintă un argument temeinic pentru dezvoltarea unor parteneriate financiar-bancare cu diverse bănci sau agenţi economici.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//