• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Microsoft Romania si F5 - editie speciala a IE8 pentru utilizatorii Realitatea.net

Microsoft Romania si F5 - editie speciala a IE8 pentru utilizatorii Realitatea.net

Microsoft Romania si F5, compania new media Realitatea-Catavencu, lanseaza browserul Internet Explorer 8 adaptat pentru portalul de stiri Realitatea.net.

In cadrul versiunii speciale IE8 Realitatea.net, portalul de stiri devine pagina de start, bara de cautare Realitatea.net este parte din interfata, iar functiile web-slice si RSS feed furnizeaza utilizatorilor exact informatiile care ii intereseaza.

“Realitatea.net este pentru Microsoft Romania unul dintre cei mai importanti parteneri pe zona de online. Lansarea browser-ului Internet Explorer 8 particularizat pentru utilizatorii Realitatea.net este un pas important pentru cresterea securitatii utilizatorilor si pentru simplificarea si reducerea numarului de click-uri necesare aflarii informatiilor cheie. Internet Explorer 8 este considerat a fi cel mai sigur browser din lume conform ultimului studiu NSS Labs, si a obtinut de curand certificarea TUV (Institutul German pentru inspectii tehnice) pentru standarde inalte de securitate.”, a spus Tudor Galos, Windows Business Group Lead, Microsoft Romania.

IE8 Realitatea.net combina caracteristicile browser-ului Internet Explorer 8 cu stirile si serviciile portalului.

Editia speciala lanseaza drept pagina de start chiar homepage-ul portalului, bara de instrumente avand incorporat, de asemenea, campul de cautare Realitatea.net,  astfel incat utilizatorii sa poata ajunge rapid si fara efort la stirile si informatiile de ultima ora.

Fiecare sectiune din Realitatea.net poate fi accesata direct din RSS feed sau prin intermediul butonului web-slice aferent, care livreaza instant ultimele titluri ale rubricii dorite. 

La acestea se adauga avantajele de navigare puse la dispozitie de Internet Explorer 8,  de la corectarea problemelor de afisare a paginilor de Internet cu ajutorul functiei Compatibility View si lipsa restrictiilor de viteza, pana la securizarea continutului vizualizat cu InPrivate Browsing din meniul Safety si posibilitatea de a seta cautari in mai multe motoare prin optiunea Find more providers.

Utilizatorii pot descarca versiunea speciala IE8 Realitatea.net de pe www.realitatea.net/ie8.

Fondat in 1975, Microsoft (Nasdaq "MSFT") este liderul mondial in software, servicii si solutii, care ajuta oamenii si companiile sa isi atinga pe deplin potentialul.

Misiunea Microsoft Romania este cresterea satisfactiei partenerilor si utilizatorilor tehnologiei de varf Microsoft, contribuind cu profesionalism si onestitate la dezvoltarea industriei IT locale, prin transpunerea modelului de business al corporatiei.

Realitatea.net este liderul website-urilor de stiri din Romania si cel mai important produs de pubishing din portofoliul F5, spatiile publicitare fiind administrate de regia de vanzari online, cross-media si proiecte neconventionale F5 X-Media.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//