• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Gecad Net, Premium Partner pentru Microsoft Business Productivity Online Suite

Gecad Net, Premium Partner pentru Microsoft Business Productivity Online Suite

Gecad Net a început comercializarea suitei de soluţii Microsoft Business Productivity Online Suite (BPOS), în calitate de Premium Partner. Cu Microsoft BPOS, GECAD NET vizează clienţi din segmentul organizaţiilor mici şi mijlocii din orice domeniu economic, cu cel puţin 5 utilizatori, ce doresc să beneficieze de tehnologie IT performantă, fără costuri ridicate.

Microsoft Business Productitivity Online Suite este un pachet accesibil de soluţii şi servicii IT în care sunt comprimate toate aplicaţiile esenţiale desfăşurării activităţii în cadrul unei companii, într-un mod profesionist (email, comunicare, mediu colaborativ).

„Ne dorim ca expertiza pe care care o avem în implementarea şi gestionarea tehnologiilor Microsoft, dar şi experienţa câştigată ca partener Microsoft Gold, cu competenţe în Advanced Infrastructure şi Information Worker, să convingă un număr cât mai mare de companii că suntem partenerul de care au nevoie pentru a depăşi perioada dificilă în care ne aflăm, cu compromisuri minime atât la nivel de dotări tehnologice cât şi la nivel de bugete”, spune Şerban Prejoianu, director executiv la GECAD NET.

GECAD NET oferă noua suită de soluţii Microsoft, dar şi servicii de implementare şi întreţinere a acestora, companiilor care nu dispun de personal IT sau care nu au un departament specializat pentru a implementa tehnologia în reţeaua organizaţiei.

„Microsoft BPOS este un instrument puternic de gestionare a productivităţii companiei, iar serviciile online se află într-un moment de plină ascensiune. Primul seminar dedicat BPOS organizat de către GECAD NET a indicat un interes crescând pentru aceste tehnologii”, adaugă Şerban Prejoianu.

Serviciile online şi-au concretizat în ultimii ani importanţa şi relevanţa ca alternativă la abordarea tradiţională a resurselor IT. Piaţa din România urmează tendinţa internatională în domeniu, existând deja un număr important de companii locale, din diverse domenii, ce doresc să migreze către acest tip de serviciu ce le permite cresterea productivităţii şi eficientizarea costurilor pe termen lung.

GECAD NET este o companie specializată în comercializarea şi implementarea aplicaţiilor software, furnizează opţiuni adecvate de licenţiere, servicii IT integrate, servicii de audit website sau aplicaţie web şi asigură soluţii profesionale de securitate IT sub brandul propriu SENTINET.

Cu o tradiţie de peste 16 ani in domeniul IT, GECAD NET a obţinut numeroase premii şi certificări din partea celor mai importanţi producători mondiali. Compania deţine în prezent statutul de Microsoft Gold Certified Partner, Autodesk Value Added Reseller şi Autodesk Authorized Training Center, Trend Micro Authorized Distributor, IBM Internet Security Systems Distributor, Kaspersky Distributor.

GECAD NET are în prezent peste 1200 de clienţi în domenii precum telecomunicaţiile, sectorul financiar-bancar, cel al construcţiilor, energiei, petrolului şi gazelor şi altele. Printre aceştia se numără Agip Romania, Alro SA, Angst, Autoitalia, Banc Post, Catavencu, CEC, Daedalus Consulting,  Despec  România, Editura Polirom, Fan Courier, Farmexim, Garanta, Honeywell Garett, Mercury360, Metroul SA, Monsanto, Omniasig,  Petrom, Ringier, Rosal Grup, Şantierul Naval Constanţa, Sensiblu, Star-Storage, Tempo Advertising, Vodafone România.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//