• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Microsoft lanseaza suita de aplicatii Business Productivity Online Suite

Microsoft lanseaza suita de aplicatii Business Productivity Online Suite

Microsoft lanseaza Business Productivity Online Suite (BPOS) , un set de solutii de mesagerie si colaborare menit sa eficientizeze comunicarea companiilor, oferind acces la tehnologie de prima clasa fara a fi dependent de o investitie anticipata.

BPOS ofera organizatiilor cu nevoi IT avansate comunicatii dinamice, cu disponibilitate ridicata, securitate extinsa si administrare IT simplificata; astfel, acestea au posibilitatea de a controla accesul la date si gestionarea utilizatorilor, facilitand aplicarea politicilor de business si respectarea standardelor de calitate din domeniul lor de activitate. Prin performanta, scalabilitate si securitate, BPOS furnizeaza aplicatii si sisteme critice necesare organizatiilor cu necesitati tehnice riguroase.

Valentina Ion, Information Worker Business Group Lead, Microsoft Romania: „Business Online Services este un nou model de business pentru Microsoft. Este unul dintre pasii majori realizati in directia Cloud Computing, cu focus pe flexibilitate, fezabilitate si productivitate. Acum, clientii au posibilitatea de a crea un mediu de comunicare si colaborare pentru toti angajatii, fie ei mobili sau rezidenti. E o solutie care permite acces atat din biroul firmei, cat si din teritoriu, atunci cand esti in deplasare si trebuie sa te sincronizezi cu echipa centrala. O solutie pretabila de la distributie la retail, sectorul public, profesii liberale pana la telemarketing sau manufacturing."

Beneficiind de tehnologii de ultima generatie si implementare rapida, companiile pot maximiza resursele IT si reduce necesitatea investitiilor in infrastructura. Prin functionalitati complexe (Portal, ECM, Collaboration) si integrare usoara si eficienta a infrastructurii existente, companiile pot beneficia de operatiuni securizate si productivitate crescuta cu costuri reduse.

Beneficii pentru companii mici (5-24 PC-uri)

Companiile mici pot creste productivitatea prin implementarea celor mai recente tehnologii de comunicare si colaborare. Exchange Online, SharePoint Online, Live Meeting si Office Communications Online ofera solutii complexe de mesagerie, colaborare, web conferencing si prezenta IM centralizata.

Beneficii pentru companii medii (25-499 PC-uri)

Modelul software as a service permite acestor companii sa reduca costurile operationale fara investitii anticipate, reducand in acelasi timp riscurile si costurile de upgrade.

Beneficii pentru companii mari (cu peste 500 PC-uri)

Companiile mari care doresc sa regandeasca partea de operatiuni si sa atinga un nivel ridicat de eficientizare si optimizare a bugetului gasesc in Business Online Services solutia la aceasta problema.

BPOS ofera acestor clienti o infrastructura completa de comunicare si colaborare, adresandu-se nevoilor de mesagerie, colaborare si comunicare in timp real, oferind in acelasi timp protectie crescuta impotriva spam-ului.

Suita Business Productivity Online Suite include urmatoarele solutii: Exchange Online, SharePoint Online, Office Communications Online si Office Live Meeting si este disponibila in doua versiuni: standard si dedicated.

BPOS a fost disponibila in faza de trial inca din luna noiembrie 2009. In aceasta perioada, Microsoft a colaborat cu partenerii sai intr-un program de pregatire tehnologica, de marketing si de vanzari. In colaborare cu cei sase Parteneri Premium si cu un Partener Regional, au fost identificate deja oportunitati de business, clienti care testeaza in prezent produsul si doresc sa realizeze tranzitia catre online si cloud imediat ce suita este disponibila in Romania. Au fost inregistrati peste 260 de clienti in perioada de trial, majoritatea provenind din companii mici, cu mai putin de 25 de PC-uri. Cel mai solicitat serviciu este cel de e-mail. Partenerii Premium sunt : Brinel, CG&GC, Crescendo, Essentials, Eta2U, GeCAD Net. Partenerul Regional este Central Europe On Demand.

Feedback-ul primit in perioada de trial a fost pozitiv. Clientii au apreciat faptul ca aceste servicii le ofera acces la tehnologie de prima clasa fara a mai fi dependenti de o investitie anticipata. Apoi, cheltuielile cu tehnologia sunt considerate a fi operationale si se platesc in functie de consum, fara a fi nevoie de investitie de capital care trebuie planificata in avans. Inca din perioada de trial, au fost vizate companiile mici si mijlocii, primele impactate de criza economica.

In Romania vorbim de o piata de 300 000 de companii mici si mijlocii. Apetenta pentru mediul online a crescut, acest lucru fiind dovedit zi de zi de nivelul de trafic Internet si de numarul de portaluri active de business care continua sa creasca. Cu o calitate a conexiunii Internet de mare viteza care ne plaseaza pe locul 6 in lume, cu un nivel de penetrare a numarului de telefoane mobile ce depaseste 120% si care asigura acoperire nationala, Romania are infrastructura necesara pentru acest nou model.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//