• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

ICON Advertising semneaza rebranding-ul Porsche Finance Group Romania

ICON Advertising semneaza rebranding-ul Porsche Finance Group Romania

Necesitatea unui rebranding a inceput sa se faca simtita in primul rand datorita faptului ca denumirea oficiala “Porsche Bank” nu permitea comunicarea sub un brand umbrela pentru toate companiile si produsele grupului financiar - leasing financiar si operational , credit  auto, asigurari, management de flota, se precizeaza intr-un comunicat remis SMARTfinancial.ro si BrandInfo.ro.

Punctul de plecare al proiectului a fost realizarea siglei Porsche Finance Group Romania si a identitatii pentru comunicarea interna, iar in etapa a 2-a s-a trecut la partea de comunicare externa - imagine generica si comunicarea pe produsele grupului. Noua identitate a fost comunicata atat catre publicul intern dar si catre cel extern: dealerii marcilor auto din grupul Porsche Romania si clientii Porsche Finance Group Romania.

In dezvoltarea conceptului generic de imagine, ICON a pornit de la diferentiatorul principal al brandului versus competitie: conceptul “one stop shop”, concept care permite accesul la toate serviciile grupului in acelasi loc – showroom-urile marcilor auto din cadrul grupului Porsche Romania.

Pentru a comunica mobilitatea, dinamismul si in acelasi timp produsele companiei s-a ales simbolul “Roata”  in jurul caruia s-a construit campania de imagine, campanie sustinuta si prin sloganul brandului- “Noi finantam mobilitatea”.

Campania a inceput in martie 2010, iar principalul canal de comunicare externa folosit: showroom-urile marcilor auto pentru care a fost realizat un Kit complet de materiale POS si signalectica. Campania a inclus printuri in reviste de profil si comunicarea pe site-ul Porsche Finance Group Romania.

Porsche Finance Group Romania se ocupa cu finantarea autoturismelor apartinand marcilor grupului Porsche Romania: Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Autovehicule Comerciale, Porsche şi Bentley. Porsche Finance Group Romania ofera clientilor sai solutii eficiente şi rapide pentru achizitionarea automobilului dorit, conform conceptului “one stop shop”: achizitionare directa, în showroom, finantare prin leasing sau credit, asigurare auto si o administrare eficienta a flotelor de masini.

Echipa care a lucrat la realizarea acestui proiect a fost formata din: Laura Andreescu – Marketing Manager, Cristiana State – Specialist Marketing din partea Porsche Finance Group Romania; Dorin Ionescu- Director Creatie, Diana Miruna Minea- CSD, Mihaela Rotaru- Director Productie, Andreea Corneanu – Account Executive, Elena Tiru Copywriter si Adrian Musa- DTP din partea ICON Advertising.

ICON Advertising este o agentie de publicitate full-service infiintata in 1998. Serviciile oferite sunt account si brand management, strategie de comunicare, creatie, productie ( AV, publicitara, events), media, BTL, marketing direct si online.

ICON dezvolta si implementeaza proiecte de comunicare la nivel national, pentru reputate branduri romanesti si internationale : Braiconf, Burger King, Franke, Goodyear, Homes 4U Consulting, MOL Romania, Onduline, Porsche Romania brand Volkswagen si Volkswagen Autovehicule Comerciale, Porsche Bucuresti Nord, Porsche Finance Group Romania, Syngenta, Vaillant Group, Xlab Solutions si Zepter Romania.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//