• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

HP consolideaza oferta de solutii de securitate informatica destinate protejarii datelor

HP consolideaza oferta de solutii de securitate informatica destinate protejarii datelor

HP lanseaza un nou portofoliu de servicii de securitate şi soluţii care oferă analize îmbunătăţite ale vulnerabilităţilor sistemului IT, protecţie sporită pentru date şi procese de control al conformităţii cu reglementările şi standardele în vigoare, permiţându-le astfel clienţilor să reducă riscurile asociate utilizării unei infrastructuri tehnologice, se arata intr-un comunicat de presa remis www.brandinfo.ro.

Completarea portofoliului HP Secure Advantage cu aceste noi servicii şi soluţii le dă utilizatorilor posibilitatea să  aibă o abordare strategică a sistemelor de securitate, care să acopere zonele cele mai importante ale infrastructurii tehnologice - de la centrul de date la unităţi desktop şi imprimante - atât din interiorul companiei, cât şi din mediul cloud.

"Companiile şi guvernele din întreaga lume au nevoie să colaboreze cât mai uşor, în ciuda reglementărilor tot mai stricte şi a atacurilor informatice din ce în ce mai sofisticate. Cei care se ocupă de securitatea informatică sunt în căutarea unui singur vendor care să le ofere posibilitatea de a integra toate soluţiile de care au nevoie, transformându-le într-o structură unitară", a explicat Nina Lytton, preşedinte al companiei de analiză Open Systems Advisor.

"HP, pionier al pieţei de soluţii pentru securitate informatică de peste 40 de ani, deţine un portofoliu extins, cu toate instrumentele necesare pentru a le permite clienţilor să îşi protejeze întreaga infrastructură IT".

Noul portofoliu HP de servicii de securitate, conformitate şi continuitate integrează o varietate de servicii de consultanţă, training şi de administrare a securităţii informatice care ajută organizaţiile să administreze mai uşor factorii de risc, să protejeze zonele vitale ale infrastructurii, să asigure continuitatea operaţiunilor şi conformitatea cu reglementările şi standardele în vigoare.

Utilizând un model de referinţă comun pentru a reduce complexitatea infrastructurii şi pentru a ţine costurile sub control, noul portofoliu de servicii de securitate acoperă toate aspectele de securitate informatică, atât din mediile cloud, cât şi din mediile tehnologice tradiţionale. Noile servicii sunt compatibile cu diferite elemente ale infrastructurii: aplicaţii, continuitatea activităţii, conţinut, integritatea datelor, centre de date, hardware, administrare de reţele, administrarea accesului şi identităţii, mana-gementul riscului şi operaţiuni de securitate. Fiecare categorie din noua ofertă este susţinută de o multitudine de servicii individuale şi resurse pentru diferite nevoi de securitate a informaţiei.

Cu ajutorul noului portofoliu, HP oferă o serie de opţiuni de sourcing menite să le ofere clienţilor flexibilitate. Bazate pe obiectivele individuale de business ale clienţilor, HP colaborează cu aceştia pentru a proiecta, implementa şi susţine propriile medii de securitate; administrează anumite funcţii de securitate pentru ei sau externalizează în întregime asigurarea securităţii informatice.

Accesul neautorizat la informaţii poate da naştere unor breşe costisitoare în sistemul de securitate şi poate provoca pierderi semnificative companiei. Noile soluţii de printare de la HP diminuează aceste riscuri datorită abilităţilor avansate de management. Astfel: Suita HP Access Control Printing Solution reduce riscul de acces neautorizat la sistemul de securitate intern, autentificând accesul fiecărui utilizator prin intermediul unui număr personal de identificare.

Companiile au posibilitatea să îmbunătăţească protecţia datelor cu ajutorul seriei HP Scanjet Enterprise 7000n Document Management Workstation, o serie de echipamente care oferă diferite opţiuni sigure de ştergere a informaţiilor de pe disc, precum şi funcţionalităţi avansate de autentificare şi criptare scan-to-PDF.

"Pe măsură ce industria evoluează şi cuprinde noi modele de operare, cum sunt cloud sau alte tehnologii tradiţionale mai sofisticate, managerii responsabili cu securitatea IT caută modalităţi de a reduce complexitatea operaţiunii de securizare a întregului sistem deţinut de companie", a declarat Chris Whitener, chief strategist, Secure Advantage, HP.

"HP Secure Advantage simplifică procesul, oferind un set cuprinzător de produse şi servicii, centralizate printr-un singur punct de contact, pentru a răspunde diferitelor nevoi de securitate ale unei companii".


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//