• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Inscrierile la Internetics se mai pot face pana la 14 septembrie 2008

Inscrierile la Internetics se mai pot face pana la 14 septembrie 2008

Perioada de inscrieri la Internetics 2008 se apropie de final: au mai ramas doua saptamani in care participantii pot completa formularul online de inscriere in competitie, la adresa www.internetics.ro.

Incepand cu 2008, Internetics premiaza eficienta proiectelor online, acordand o serie de premii in competitia care cuprinde trei categorii de concurs: una dedicata continutului online (Publishing), o a doua dedicata afacerilor online (Servicii) si o alta publicitatii si comunicarii online (Publicitate si comunicare).

Luand in considerare dinamica industriei online, Internetics 2008 isi propune nu doar sa puna fata in fata agentii si clienti, cu exemple de bune practici, ci si sa incurajeze intreaga industrie sa treaca intr-o etapa a standardizarii si reglementarii, in care eficienta mediului online poate fi demonstrata prin rezultate masurabile.

"Este un an de boom pentru creatie si media online, pe care l-am resimtit din plin in numar de proiecte, cifra de afaceri si numar de oameni", a spus Radu Ionescu, Managing Director Kinecto Permission Marketing si membru al Juriului Internetics 2008. "Ca agentie de creatie din zona de online in mod evident activitatea a fost "afectata pozitiv"", continua el, referindu-se la cresterea industriei online din Romania.

La randul lor, clientii din companii au devenit mai receptivi la oportunitatile pe care Internetul le aduce in planurile de comunicare.

"Internetul a devenit mainstream. Din partea noastra acest lucru necesita un efort mult mai mare in intelegerea mediului, mai ales din punctul de vedere al obiectivelor de comunicare pe care ar trebui sa le urmarim, astfel incat sa se reflecte in imaginea marcilor si in cele din urma in vanzari", afirma Mihai Barsan, Brand Manager la Ursus Breweries si membru al Juriului Internetics 2008.

"Internetul este un mediu de comunicare pe care il folosim in multe dintre campaniile noastre de promovare. Mediul online nu detine un procent ridicat in bugetul de promovare al Unilever, dar investitia dedicata comunicarii pe Internet a crescut in ritm alert in ultimii ani", explica Simona Tofan, Direct Marketing Manager Unilever South Central Europe.

Alaturi de Millenium Communications, Asociatia IAB Romania s-a implicat pentru al doilea an consecutiv in organizarea celei de-a opta editii a competitiei Internetics, oferind suport atat in formularea criteriilor de jurizare, cat si in alcatuirea juriului editiei 2008.

Inscrierile in competitia Internetics se pot face pana la 14 septembrie, inclusiv. Evenimentele din cadrul festivalului vor avea loc in perioada 29-30 octombrie.
Internetics este un proiect Millenium Communications, companie infiintata in anul 1998, ca agentie de Relatii Publice. in prezent, Millenium are trei divizii separate: PR, BTL si proiecte proprii - Internetics, AdPrint, Gala Societatii Civile.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//