• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

RE/MAX Premier, desemnata identificarii proiectelor imobiliare de catre Obelisk International

RE/MAX Premier, desemnata identificarii proiectelor imobiliare de catre Obelisk International

Compania imobiliara clujeana RE/MAX Premier, membra a RE/MAX, cea mai extinsa retea imobiliara din Romania, a fost desemnata de grupul britanic Obelisk International pentru identificarea de proiecte imobiliare, precum si a unor oportunitati de investitii sustenabile prin fondurile proprii puse la dispozitie de divizia Obelisk Finance.

Obelisk International este patronat de Ducesa de Kent, membra a Familiei Regale Britanice, fiind un concern de firme care actioneaza in numele a zeci de mii de clienti privati, dornici sa isi investeasca resursele financiare in achizitia de proprietati pe piete emergente in vederea obtinerii unor randamente satisfacatoare.
 
Randamentul previzionat de managerii Obelisk International la indrumarea partenerilor din RE/MAX Premier la finalul investitiei este de 242% la capitalul investit, luand in considerare o medie a cresterii pietei imobiliare de doar 10% pe an in urmatorii cinci ani.

"Piata imobiliara romaneasca are un potential foarte ridicat de crestere, deci nu este o surpriza faptul ca dorim sa investim aici. Am cautat un partener profesionist, de inalta clasa, pe care l-am regasit in RE/MAX ", au declarat oficialii Obelisk International.

In prezent, pe piata imobiliara romaneasca cererea exista si oferta creste, dar tranzactiile imobiliare nu se mai fac in acelasi ritm ca in aceeasi perioada a anului trecut, cel putin nu la nivelul cumparatorilor finali din Romania. Fenomenul care vine sa compenseze aceasta scadere este aparitia unor jucatori experimentati de pe piete mature, organizati sub forma unor asociatii de persoane fizice investitori.

Primul pas este achizitia de proprietati in proiecte in faza incipienta, urmatorul este exploatarea prin inchiriere pana ce acestea ajung la maturitate (3-5 ani) totul terminandu-se odata cu revanzarea lor catre cumparatorul final din Romania.

Echipa de management a companiei imobiliare RE/MAX Premier a intuit si sustinut necesitatea cautarii unor astfel de fonduri inca de la inceputul anului 2008.

"Prin intocmirea unor rapoarte de piata realiste si pertinente, a unor analize customizate si prin atragerea unor dezvoltatori seriosi si competenti, am reusit sa atragem atentia celui mai mare fond de property investment din Marea Britanie, Obelisk International", au declarat reprezentantii companiei clujene.

Odata cu confirmarea acestui parteneriat, RE/MAX Premier a internalizat o serie de noi servicii pe care le pune la dispozitia tuturor posibililor interesati, si anume, servicii de analiza si business planning, management de proiect, managementul finantarii, managementul constructiei si managementul proprietatii.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//