• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Nikon a lansat D90, primul D-SLR cu functie de film din lume

Nikon a lansat D90, primul D-SLR cu functie de film din lume

Skin, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei si unic importator Nikon in Romania, a anuntat aparitia pe piata romaneasca a noului aparat foto DSLR Nikon D90, cu functie de film, Live View si senzor CMOS nou-proiectat de 12,3 Mp.

Nikon D90 este primul aparat foto D-SLR dotat cu functia de film, D-Movie, care ofera rezultate cinematice superioare camerelor video obisnuite. Performantele inalte ale aparatului foto se datoreaza noului senzor CMOS de 12,3 Mp cu care este dotat, acelasi tip de senzor folosit si in cazul celui mai avansat DSLR in format DX de la Nikon, D300.

D90 este inzestrat, de asemenea, cu Live View, sistem Active D-Lighting si posibilitatea de a ridica sensibilitatea pana la ISO 6400, oferind imagini deosebite si in conditii de iluminare precara. Corpul aparatului foto este in acelasi timp rezistent si ergonomic, asezarea butoanelor usurand modul de operare.

Ca premiera mondiala pentru aparatele foto D-SLR, Nikon D90 ofera o functie de film, care permite realizarea filmelor de 320 x 216 pixeli, 640 x 424 pixeli sau HD720p (1280 x 720 pixeli) cu o frecventa de 24 cadre pe secunda in format Motion-JPEG.

Senzorul lui D90, mult mai mare decat senzorul unei camere video obisnuite, asigura o calitate sporita a imaginii, un zgomot scazut si performante ISO ridicate, chiar si in cazul realizarii unui film. Datorita conectorului HDMI, filmele si imaginile pot fi redate pe televizorul High Definition.

Modul Live View al lui Nikon D90 ofera o imagine luminoasa, clara pe ecranul LCD color de 3 inchi, care are o rezolutie de aproximativ 920.000 de pixeli si unghi de vizibilitate de 170 de grade. Modul Live View permite o fotografiere confortabila fara a fi nevoie de folosirea vizorului. Sistemul Active D-Lighting ajusteaza automat contrastul intre zonele luminoase si intunecate ale fotografiei, iar sistemul Picture Control permite modificarea si personalizarea fotografiilor direct pe LCD-ul aparatului foto.

Nikon D90 dispune si de un sistem de detectare a chipului incorporat in sistemul de recunoastere a scenei. Acesta din urma utilizeaza un senzor RGB de 420 de pixeli care analizeaza scena de fotografiat si informatiile legate de culoare si alege setarile necesare pentru cea mai buna captura.

Tehnologia Expeed pe care o regasim la Nikon D90 a fost optimizata pentru a realiza imagini de inalta calitate cu o viteza foarte mare de procesare, pentru care aparatele DSLR Nikon sunt renumite. D90 poate realiza pana la 4,5 fotografii pe secunda, avand un timp de pornire de doar 0,15 secunde si o intarziere a declansarii obturatorului de 65 de milisecunde.

Kitul Nikon D90 va contine, alaturi de aparatul foto D-SLR, si versatilul obiectiv AF-S DX NIKKOR 18-105MM F/3.5-5.6G ED VR. Acesta este o combinatie reusita intre un obiectiv cu unghi larg, necesar in cazul fotografierii peisajelor sau a cladirilor, si un teleobiectiv, foarte folositor pentru portrete. Sistemul Vibration Reduction II cu care obiectivul este dotat ofera posibilitatea fotografierii fara trepied intr-un timp cu pana la trei stopuri mai lung decat la obiectivele standard.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//