• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

F5 si Senior Interactive au semnat al doilea parteneriat: dezvoltarea Sincron HR

F5 si Senior Interactive au semnat al doilea parteneriat: dezvoltarea Sincron HR

F5 si Senior Interactive au decis sa integreze in proiectele comune Sincron HR, liderul national in domeniul aplicatiilor informatice dedicate managementului proceselor de recrutare. Dezvoltarea companiei se va realiza prin XIPE Interactive, cei doi parteneri estimand, in 2009, o crestere de 50% a portofoliului de clienti Sincron HR.

"Am inceput anul cu dreptul, am integrat in linia noastra de servicii Sincron – Software de recrutare si, odata cu acesta, intreaga echipa de profesionisti care au adus compania in pozitia de lider al pietei de recrutare. La nivel strategic, aceasta miscare ne intareste segmentul business-to-business pe care il dezvoltam in cadrul XIPE si functioneaza ca o garantie a valorilor pe care le promovam. Scopul nostru ultim este calitatea, in perioada imediat urmatoare, ne vom concentra pe imbunatatirea, dar si dezvoltarea de noi servicii in concordanta cu nevoile clientilor si ale pietei", a precizat Florin Secanu, general manager XIPE Interactive.

Lansat in mai 2006 si parte a Senior Group, din iulie 2007, Sincron HR a transferat serviciile si intreaga sa echipa, la inceputul acestui an, in portofoliul XIPE Interactive – companie fondata de F5 si Senior Interactive si, prin intermediul careia, cei doi parteneri au dezvoltat proiectul AutoNovo.ro.

Decizia coordonarii operatiunilor Sincron HR in comun de catre cei doi parteneri, prin XIPE Interactive, intareste prezenta F5 pe piata serviciilor online si on-demand si a avut in vedere compatibilitatea dintre nevoile specifice de dezvoltare ale companiei si potentialul pe care il detine atat grupul Realitatea-Catavencu, cat si reteaua de parteneri, pentru a sustine noile dimensiuni de business.

"Sincron – software de recrutare" este  una dintre cele mai avansate, si, totodata, cea mai bine vanduta aplicatie de management al procesului de recrutare de pe piata romaneasca.

Produsul se adreseaza atat agentiilor specializate de recrutare, cat si departamentelor de resurse umane din companii, remarcandu-se prin multiplele posibilitati de raportare si urmarire a costurilor pe componenta de recrutare, siguranta stocarii informatiilor, flexibilitate, eficienta si viteza in lucrul cu datele, precum si operarea simultana a unui numar mare de proiecte si candidati.

Astfel, in cazul departamentelor de resurse umane din companii, "Sincron – software de recrutare" poate modela activitatea de recrutare pornind de la organigrama companiei si urmarind nevoile specifice ale acesteia (department, divizie, business unit) in una sau mai multe locatii.

De asemenea, aplicatia pune la dispozitie instrumente de administrare a CV-urilor si proiectelor (zona de baza de date a aplicatiei), dar si module care sustin managementul de proces. Se pot realiza integrari complexe: cu website-ul firmei, cu site-urile de cariera, precum si integrari ale  activitatilor desfasurate de agentiile de recrutare partenere, in timp ce bazele de date sunt structurate pe niveluri de acces si securitate. Prin toate aceste servicii "Sincron – software de recrutare" asigura controlul unitar al procesului de recrutare.

In ceea ce priveste agentiile, aplicatia este utila atat in managementul candidatilor si proiectelor, cat si al firmelor client, adunand intr-o baza de date unitara toate informatiile strategice.

"Sincron – software de recrutare" raspunde necesitatilor de prelucrare a unui volum mare de date, repartizate pe proiecte, oferind facilitati de organizare eficienta a activitatilor interne, de la programarea de intalniri si interviuri intr-un calendar comun, de la emiterea de rapoarte si short list-uri despre candidatii selectati, la trimiterea de informari candidatilor prin sms si e-mail.

In prezent, Sincron HR are un portofoliu de peste patruzeci de clienti, intre care se numara si Dacia, Genpact Romania, Rompetrol, Wipro Tehnologies, Toyota Romania, Volksbank, Germanos etc.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//