• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

www.fonduri-structurale.ro - cel mai reusit portal al anului 2008

www.fonduri-structurale.ro - cel mai reusit portal al anului 2008

În cadrul unei ceremonii speciale organizate în cadrul editiei a II-a a Forumului Civic si de Afaceri pentru stimularea absorbtiei fondurilor europene, portalul fonduri-structurale.ro a fost distins cu Diploma de Excelenta în popularizarea, gestionarea si pregatirea programelor de co-finantate din fonduri europene la categoria "Cel mai reusit portal internet de informare si consiliere în domeniul fondurilor europene".

www.fonduri-structurale.ro a fost lansat pe 19 decembrie 2006 si relansat pe 30 ianuarie 2008 cu ocazia conferintei internationale "Solutii de finantare pentru IMM-uri si autoritati locale din fonduri structurale", eveniment organizat de Structural Consulting Group în parteneriat cu Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD), PriceWaterhouseCoopers, BRD Groupe Société Générale si Banca Comerciala Româna.

Portalul web www.fonduri-structurale.ro este unul dintre proiectele de real succes în domeniul finantarilor europene, devenind liderul surselor de informare electronica despre fonduri structurale si generând în jurul sau o comunitate de peste 65.000 de utilizatori pe luna care acceseaza site-ul.

În prezent, www.fonduri-structurale.ro are un numar de 27196 utilizatori înregistrati, dintre acestia 19955 fiind abonati la newsletter.
 
Recordul de vizitatori, 4396, într-o singura zi a fost înregistrat pe 10 decembrie 2008, iar luna-record a accesarilor a fost luna noiembrie a acestui an, cu 69354 de vizitatori. Cei mai multi dintre utilizatorii site-ului provin din mediu privat (IMM-uri), autoritati locale si consultanta.

Una dintre cele mai apreciate sectiuni ale site-ului este forumul. De la lansare, peste 4000 de mesaje au fost postate, sectiunile care au generat cele mai multe dezbateri fiind turismul rural si agroturismul, sprijinul IMM/mediu afaceri, educatie, sanatate, social.

Prin intermediul www.fonduri-structurale.ro, toti cei interesati în finantarile post-aderare pot afla ultimele informatii despre proiectele finantate din fondurile structurale, identifica posibili parteneri la nivel local/regional/national, pot dezvolta parteneriate pentru a aplica la o linie de finantare, afla ce tipuri de proiecte au fost finantate în alte state membre, afla despre proiecte de succes si bune practici din UE si, nu în ultimul rând, se familiarizeaza cu institutiile la care vor depune solicitarea de finantare. În cadrul portalului www.fonduri-structurale.ro pot fi vazute câteva dintre proiectele de succes implementate în Uniunea Europeana, ca exemple de domenii diverse în care se poate obtine finantare.

Proiectul www.fonduri-structurale.ro a fost dezvoltat de o echipa de consultanti cu experienta în programele de preaderare grupati în Structural Consulting Group. Structural Consulting Group este un consortiu de companii si profesionisti ce are ca obiectiv sustinerea autoritatilor publice locale, regionale si nationale, precum si a sectorului de afaceri din România, prin asistenta tehnica si consultanta în accesarea si implementarea Fondurilor Structurale si de Coeziune din perspectiva dezvoltarii sustenabile prin proiecte.

"Ideea mi-a venit în ianuarie 2006, perioada în care eram implicat într-un program de specializare în fonduri structurale, iar informatiile despre stadiul pregatirii României pentru acccesarea fondurilor structurale se gaseau foarte greu. Atunci m-am gândit ca multi ar putea fi în aceeasi situatie, având acces limitat la informatii. Am vrut astfel sa le ofer ceva celorlalti si iata ca ideea www.fonduri-structurale.ro a devenit un succes. Poate aici ar trebui cautata, de fapt, filosofia fondurilor structurale", a declarat Dragos Jaliu, initiatorul portalului.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//