• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Nvidia Quadro Plex Visual Computing Systems, disponibil in configuratii desktop

Nvidia Quadro Plex Visual Computing Systems, disponibil in configuratii desktop

Corporatia Nvidia, lider mondial in tehnologiile de procesare vizuala, a anuntat disponibilitatea sistemelor Nvidia Quadro Plex Visual Computing Systems (VCS) din gama D, in configuratii desktop sau instalabile in rack-uri. Construite pentru a oferi performanta de vizualizare a momentului pe o platforma Nvidia Quadro GPU, sistemele Quadro Plex sunt utilizabile in mai multe domenii.

Noua serie Quadro Plex ofera un spor de performanta de peste 100% in comparatie cu modelele anterioare, furnizand capacitati de procesare paralela masiva utilizand mai multe placi grafice Quadro pentru vizualizare, afisaj si proiectii de dimesiuni mari sau procesare cu ajutorul procesorului de procedare paralela Nvidia Cuda.

Quadro Plex D2 a rulat raytracing in timp real, bazat pe GPU Nvidia, intr-o demonstratie tehnologica, modelare CAD la scara foarte larga CAD si sisteme de vizualizare de mari dimensiuni 4K HD (power walls) in cadrul SIGGRAPH 2008 in Los Angeles, in perioada 12-14 august 2008 (standul Nvidia 554).

Sistemul Nvidia Quadro Plex 2200 D2 VCS, cu doua unitati de procesare grafica Quadro, 4 iesiri dual-link DVI si 8 GB memorie video este ideal pentru vizualizarea avansata de modele si seturi de date extrem de mari, dar si pentru procesari de inalta performanta.

Al doilea membru al familiei, Quadro Plex 2100 D4 VCS, ce incorporeaza patru unitati de procesare vizuala, 8 iesiri DVI dual-link si o cantitate de 4 GB de memorie video, este optimizat pentru aplicatii multi-display.

Gama Quadro Plex D VCS promite sa transforme sistemele workstation si serverele in supercalculatoare. Quadro Plex VCS poate fi conectat usor la statiile de lucru gazda prin intermediul unui adaptor PCI Express avand consum redus, oferindu-le acestora capacitati de procesare paralela masiva, gratie multiplelor placi grafice Quadro.

Gratie carcasei standard 3U, sistemul este silentios si poate fi folosit fie ca si un sistem desktop, fie instalat intr-o configuratie rackmount de 19 toli, pentru o densitate maxima de putere de procesare vizuala.

Noul Quadro Plex 2200 D2 VCS este motorizat de doua unitati de procesare grafica Quadro FX 5800, totalizand 480 de nuclee de procesare paralela Nvidia Cuda si 8GB de memorie video. Capacitatile avansate de managment termic si consum de curent ale carcasei ofera un spor de performanta de pana la 20% in comparatie cu placile grafice standard, ceea ce transforma sistemul in cel mai puternic sistem de procesare vizuala disponibil.

Quadro Plex 2100 D4 VCS inglobeaza patru unitati de procesare vizuala Quadro FX 4700, ideal pentru vitualizarea paralela a datelor pe patru monitoare cu rezolutie foarte mare, gratie conexiunilor DVI dual-link, sau opt panouri cu rezolutie inalta. 

"Pentru prima data, sistemele noastre Quadro Plex din seria D, motorizate de cele mai noi unitati de procesare vizuala Quadro, aduc procesarea foarte performanta pe statiile de lucru desktop, combinand vizualizarea avansata cu performanta de procesare", a afirmat Jeff Brown, general manager, Solutii Profesionale, Nvidia.

"De la forta fara egal a sistemelor Quadro Plex si pana la sistemele portabile Quadro FX, profesionistii pot alege nivelul de performanta Quadro care li se potriveste cel mai bine nevoilor de procesare vizuala".


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//