• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Ericsson, selectat pentru administrarea retelelor de acces radio 3G ale T-Mobile si 3 UK

Ericsson, selectat pentru administrarea retelelor de acces radio 3G ale T-Mobile si 3 UK

Mobile Broadband Network Limited (MBNL) - un parteneriat 50:50 intre 3UK si T-Mobile Marea Britanie, ce coordoneaza integrarea ambilor operatori pentru retelele 3G radio (RAN) - a semnat un contract de managed services cu Ericsson, pentru implementarea si mentinerea retelei consolidate.

In ianuarie 2008, T-Mobile si 3(UK) au stabilit un parteneriat in ceea ce priveste infrastructura, cu scopul de a crea, pana in anul 2010, cea mai extinsa retea 3G din Marea Britanie. Aceasta colaborare va asigura o acoperire aproape completa la nivel de populatie a serviciilor de tip 3G in Marea Britanie si va imbunatati considerabil puterea semnalului in-door. Pe langa reducerea de costuri, acest parteneriat va aduce beneficii in ceea ce priveste protectia mediului inconjurator si va conduce la desfiintarea unui numar de aproximativ 5000 de site-uri.

Conform contractului, Ericsson este responsabil pentru managementul operational si de performanta al ambelor companii, in ceea ce priveste retelele 3G si infrastructura 2G RAN a T-Mobile. Contractul, cu o durata de 4 ani, va permite MBNL sa controleze cheltuielile operationale si sa ofere servicii la un nivel inalt, intr-o perioada in care consolidarea retelelor 3G se indreapta catre o etapa masiva de dezvoltare.

Primul site integrat a fost comisionat la inceputul lunii februarie 2008. De atunci, MBNL a initiat o faza pilot in zonele Leeds si Bradford, care a validat cu succes tehnologia de network sharing si care este acum punctul de plecare pentru consolidarea retelelor de acces radio in Marea Britanie.

Aproximativ 80 de angajati de la T-Mobile au fost transferati la Ericsson, pentru a consolida capabilitatile de managed services existente in Marea Britanie. Aici, Ericsson a incheiat contracte separate de managed services cu T-mobile si 3. Atat T-Mobile, cat si 3 sunt clienti globali ai Ericsson.

"Contractul cu Ericsson reprezinta un alt pas important pentru crearea si operarea celei mai extinse retele 3G din Marea Britanie. Parteneriatul cu o companie care ofera servicii sigure si in continua dezvoltare sprijina intentia noastra de a oferi servicii de date mobile, la viteze mari, catre clientii din Marea Britanie", a declarat Emin Gurdenli, Chief Technology Officer pentru T-Mobile Marea Britanie.

"Suntem mandri ca avem ocazia sa administram reteaua de acces radio pentru MBNL. Este un proiect interesant si indraznet si suntem hotarati sa contribuim la succesul companiilor fondatoare MBNL", a spus Mats Granryd, Managing Director, Ericsson Marea Britanie.

"Dezvoltarea retelei noastre de broadband mobil avanseaza rapid. Alaturi de Ericsson, ca partener stabil, administrarea retelelor de acces va avea un rol important in cadrul obiectivelor noastre de a furniza servicii sigure si performante", a completat Graham Baxter, CTO, 3 UK.

Contractul cu Ericsson este unul dintre cele mai recente parteneriate cu furnizorii, incheiate de MBNL pentru a asigurara infrastructura retelei radio 3G si a unui contract de managed services pe 5 ani, pentru furnizarea conexiunilor de mare viteza Ethernet la 7500 de site-uri.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//