• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Noul Ford Focus RS, pilotat de Marcus Grönholm in cadrul Raliului Marii Britanii

Noul Ford Focus RS, pilotat de Marcus Grönholm in cadrul Raliului Marii Britanii

Spectatorii penultimei runde a Raliului Marii Britanii, ce va avea loc in luna decembrie 2008 pe stadionul Cardiff Millenium vor avea parte de un spectacol in premiera mondiala - debutul celui mai rapid autovehicul Ford produs in Europa, noul Focus RS.

La volanul masinii de culoare Performance Blue se va afla o persoana calificata sa aprecieze capabilitatile de temut ale Focus-ului RS - "Flying Finn" Marcus Grönholm, fost dublu campion WRC si pilot al Ford WRC.

Mult asteptatul Focus RS, care va fi comercializat incepand cu primavara anului viitor, va ocupa locul de onoare pe stadion intr-o cavalcada a succesiunii Rallye Sport (RS), ce se desfasoara pe un interval de aproximativ 40 de ani.

Automobilul este propulsat de un motor supraalimentat Duratec de 2.5 litri si 5 cilindri in linie. Avand arbori de distributie special proiectati, chiulasa, garnitura de chiulasa si sistem de admisie revizuite, motorul este pregatit sa furnizeze 300 CP si 440 Nm.

Datorita combinatiei dintre acest motor superperformant si o cutie de viteze in 6 trepte, Focus RS este capabil sa accelereze pana la 100 km/h in doar 5.9 secunde si sa atinga o viteza maxima de 260 km/h. Scopul diviziei Ford RS a fost de a combina performantele ridicate cu un automobil utilizabil zi de zi.

Combinatia ideala dintre un diferential Quaife, utilizat doar pentru automobilele de performanta, si noul sistem inovator RevoKnuckle al puntii fata, permite obtinerea unor performante de tractiune, stabilitate si manevrabilitate excelente.

Ecartamentul marit, planetarele imbunatatite, bara stabilizatoare spate, amortizoarele si arcurile revizuite, sistemul de directie imbunatatit si sistemul de franare eficient sunt doar o parte din atributele care fac din Focus RS un automobil foarte manevrabil si stabil.

Culoarea metalizata Performance Blue a masinii pilotate de Marcus Grönholm va reflecta uniforma autovehiculelor Ford Focus WRC, desi RS-ul va fi disponibil si in culorile Ultimare Green si Frozen White. Similar, eleronul cu dubla dunga neagra va furniza ecou atat catre modelele RS anterioare, cat si catre Focus-ul WRC care a inspirat ultima versiune.

Semnul RS a fost folosit si pentru prima generatie Focus RS, in anul 2002. Pe parcursul a 38 de ani acesta a ornat modelele Fiesta, Escort si Sierra, asa cum va releva cavalcada RS din Cardiff.

Etapa Cardiff a Raliului Marii Britanii, ultima runda a Campionatului Mondial de Raliuri FIA va avea loc in data de 6 decembrie 2008. Este pregatita sa atraga multimile, nerabdatoare sa observe mult asteptata batalie dintre Ford si Citroën.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//