• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Volkswagen promoveaza proiectul de viitor Strategie 2018

Volkswagen promoveaza proiectul de viitor Strategie 2018

olkswagen, ca producator de automobile cu pozitie de lider la nivel mondial in domeniul economic si ecologic, reprezinta in continuare aspectul central al strategiei concernului 2018. Din acest motiv, consiliul de administratie al concernului intensifica eforturile in sensul implementarii cu succes a proiectului ambitios si in perioade dificile din punct de vedere economic.

Obiectivele formulate prin "Strategie 2018" se mentin si in conditiile cadru economice actuale mai putin favorabile, fiind subliniate din nou de consiliul de administratie. in aceasta perioada se impune continuarea energica a directiei adoptate. Prin gama de autoturisme orientata in functie de cerintele ecologice si gratie pozitiei puternice pe pietele mondiale, Volkswagen intentioneaza sa valorifice forta concernului cu cele noua marci, cu extinderea consecventa a avantajelor in raport cu concurenta.

Pentru a atinge obiectivele formulate si in conditiile intensificarii concurentei pe piata in ultima perioada, prin 18 plus, Volkswagen impune noi directii pentru toate cele noua marci ale concernului. 18 plus reprezinta astfel, pentru toate marcile concernului, baza perfectionarii strategiei proprii. Marca principala Volkswagen isi continua programul cu denumirea Mach 18 plus.

Din punct de vedere al modelelor, propulsoarelor si al constructiei usoare, Volkswagen intentioneaza sa atinga noi standarde ecologice. In acest context, firma estimeaza pentru anii urmatori cheltuieli pentru dezvoltare si investitii in scopul realizarii de noi modele si tehnologii cu o cota anuala de peste opt miliarde de euro.

Unul dintre domeniile principale este reprezentat de sistemele alternative de propulsie, precum si de dezvoltarea propulsoarelor cu aplicarea constanta a downsizing, ceea ce inseamna formularea de noi standarde in domeniul eficientei, precum si al ecologiei.


In prezent, concernul Volkswagen ofera doua duzini de modele cu emisii mai reduse de 120 g/km CO2; in ansamblu, nu mai putin de 106 modele respecta deja cerintele impuse de standardul Euro 5 sau Euro 6. Prin lansarea de modele suplimentare, in anii 2009 si 2010 va creste semnificativ numarul de autovehicule cu emisii mai reduse de 100 g/km CO2.

In acelasi timp, prin optimizarea proceselor pe parcursul intregului ciclu de creare a valorilor, precum si prin cresterea productivitatii, firma tine cont de conditiile cadru economice actuale, precum si de incertitudinile existente cu privire la evolutia viitoare.

Avand in vedere situatia tensionata pe pietele internationale de desfacere, precum si consecintele crizei financiare, Volkswagen examineaza la nivelul intregului concern masurile in domeniul investitiilor si cheltuielilor. In acest context, capacitatea concurentiala a punctelor de lucru are o importanta la fel de mare ca si concentrarea in scopul productiei de automobile cu consum redus de carburant.

"In prezent este important sa conturam directia pe care o vom urma in viitor si, prin 18 plus, sa garantam succesul pe termen lung al concernului Volkswagen", subliniaza Consiliul de Administratie al concernului Volkswagen.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//