• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

S-a incheiat cea de-a XIV-a editie a RoCS 2008

S-a incheiat cea de-a XIV-a editie a RoCS 2008

IDG Romania a organizat in perioada 18-20 noiembrie 2008, cel mai important eveniment IT&C, B2B, RoCS 2008 (Romanian Computer Show). Ajuns deja la cea de-a XIV-a editie, evenimentul din acest an s-a desfasurat sub sloganul "The 9th Element" si a reunit conceptele si elementele cheie ce vor marca noile tendinte din industria IT&C si din modelele de business.

RoCS 2008 a insemnat o serie de conferinte dedicate tehnologiilor precum Virtualizare, Data Center, Data Security, Mobility, Interoperabilitate, BI, Web 2.0, celor mai importante verticale de business: e-Government, e-Health, HR, dar si meselor rotunde si dezbaterilor pe teme de mare actualitate, cum ar fi Green IT-ul.

IDG Romania pune la dispozitia publicului sau un set complet de prezentari online care au fost sustinute de cele mai importante nume ale industriei IT&C din Romania: Adobe, APC, Brother, CRIsoft, Dell, ESRI Romania, Gecad Net, IBM, ICI, Infoworld, Microsoft, Net Consulting, Omnilogic, Oracle, Orange, Redhat, Republika, Siveco, SMC, Softexpert Mobility, SoftNet, Symantec, Sun, Total Soft si Vmware.

Ca urmare a tradititei RoCS, la sfarsitul ultimei zi a marelui eveniment a avut loc Gala Premiilor de Excelenta, in care au fost apreciate cele mai bune proiecte si solutii din domeniul IT ale anului 2008.

Astfel, la categoria Sectorul financiar bancar, Oracle Romania si BCR au obtinut premiul pentru "Enable alternative channels operations for the clients of BCR through Oracle Multichannel Project implementation", iar TotalSoft a primit premiul pentru Proiectul de outsourcing salarial de la BRD Group Societe Generale - Romania.

Urmatoarea categorie a apreciat proiectele de tip CSR unde Microsoft a obtinut premiul pentru parteneriatul destinat sigurantei copiilor in mediul online, iar Infoworld a fost premiata pentru campania "Citeste cu mine". La aceeasi categorie, IBM Romania a fost desemnata cea mai inovativa companie de IT.

La categoria Investitia anului in IT, Omnilogic a primit premiul pentru lansarea primului Data Center de level 4, iar in cadrul categoriei Educatie, Dell Romania a fost premiata pentru proiectul de la Universitatea Alexandu Ioan Cuza din Iasi.
In cadrul categoriei Proiecte IT implementate in diferite ramuri economice, premiile au fost urmatoarele: Siveco Romania - pentru sistemul informatic implementat la APIA; ESRI Romania - pentru Portal GeoSpatial destinat integrarii datelor Ministerului Mediului in contextul Iinspire; CRIsoft - pentru "Planificare de productie cu tehnici de inteligenta artificiala - proiect Valrom Bucuresti"; Softexpert Mobility - pentru implementarea solutiei MedExpert CRM la Antibiotice SA; Net Consulting - pentru proiectele realizate in administratia publica si Gecad Net a fost premiat pentru implementarea solutiei de colaborare organizationala pe platforma Microsoft.

La categoria IT Heroes, premiile au fost obtinute de catre Adrian Tranca, Director IT Pro TV si de compania ECO TIC pentru promovarea valorilor, protectia mediului si revalorificarea resurselor.

Premiul din categoria "De 15 ani impreuna" a mers la Crescendo. Iar premiile speciale au fost obtinute de catre Victor Macri (Special Media), partener PC World si Wizrom, Partener Computer World. Zoltan Somodi, Secretar de Stat MCTI si Daniel Gruia, Presedintele Autoritatii pentru Serviciile Societatii Informationale, au fost premiati pentru sustinerea viitoare a pietii IT din Romania. 

Premiul pentru "jumatate" de cariera a mers la Doina Cojocaru, ex general manager General System.

Un alt premiu special a fost primit de catre Doina Banciu pentru implicarea si promovarea proiectelor de cercetare europene si locale, iar Radu Crahmaliuc, Country Manager Brother International, Rep. Office Romania, a fost premiat pentru realizarea primului e-newsletter din domeniul IT - "Computer World e-newsletter - 10 ani."


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//