• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

La costum de baie - mix de musli si fructe liofilizate de la Mixit

La costum de baie - mix de musli si fructe liofilizate de la Mixit

Mixit, compania ceha ce produce amestecuri personalizate de musli si fructe liofilizate, a lansat amestecul verii: „La costum de baie”. Acesta este unul dintre mixurile bestseller ale companiei, iar varianta din 2022 vine cu o reteta noua care foloseste caise uscate.

La costum de baie” contine fulgi de orz, ovaz, porumb, grau si de soia, migdale feliate, caise uscate, fulgi de cocos, perle de amarant umflate, seminte de floarea-soarelui, precum si fructe liofilizate: coacaze negre, capsuni si zmeura.

Liofilizarea este metoda de uscare a fructelor prin inghetare. Metoda elimina pana la 99% din apa continuta in alimente si pastreaza, conform studiilor, aproape toti nutrientii si vitaminele. Fructele liofilizate isi pastreaza vitaminele si ating fragezimea si stadiul crocant perfect si pot fi depozitate pe termen lung si incluse in amestecuri delicioase.

Caisele, ingredientul special adaugat anul acesta, sunt fructe cu multiple vitamine si minerale – contin fier, potasiu, calciu, magneziu, fosfor, vitaminele C, E, B3, B5, B6 si B9, beta-caroten si antioxidanti. Varianta uscata a fructelor, folosita in amestecul „La costum de baie”, pastreaza tot ce este mai bun din aceste fructe, iar gustul deosebit face ca mix-ul sa fie unul iubit de consumatori din multe tari.

„La Mixit, ne place sa cream noi amestecuri dar si sa ne surprindem clientii cu produse reinventate. Anul acesta am ales sa regandim unul dintre cele mai apreciate amestecuri de vara - La costum de baie – si sa adaugam caise uscate. Suntem mereu atenti la indexul glicemic al produselor noastre intrucat ne dorim sa le oferim iubitorilor Mixit cele mai bune amestecuri,” a declarat Tomáš Huber, cofondator Mixit.

„La costum de baie” poate fi comandat de pe site-ul Mixit.ro unde se regasesc multe alte amestecuri delicioase. Clientii Mixit au si posibilitatea de a-si crea propriul amestec din cele peste 70 de ingrediente disponibile.

Mixit este un magazin online in care clientii isi crea propriul mix de cereale, müsli, fructele uscate si nucile preferate.

In prezent pe site exista peste 70 de ingrediente diferite: baze de cereale, fructe uscate, nuci, seminte, precum si delicii precum ciocolata, condimentele sau mini fursecuri. Oferta Mixit include si amestecuri deja pregatite, create de nutritionisti, dar si ingrediente speciale pentru persoanele care sufera de boala celiaca sau alergici la anumite tipuri de alimente.

Alte produse din sortimentul Mixit sunt ciocolatele Mixit, cu un continut de ciocolata neagra de calitate 70%, imbogatita cu fructe liofilizate si nuci sanatoase. Pe site se gasesc si Mixitky, batoane de müsli, bauturi pudra, mixuri sarate de alune si branzeturi. Intrucat Mixit considera ca si ambalajul este de o importanta deosebita, tuburile companiei sunt concepute cu mult drag. Clientul Mixit poate alege livrarea prin curieri sau colectarea personala din punctele Packeta.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//