• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Medical Finance a investit 15 milioane euro in spitalul Pelican Oradea

Medical Finance a investit 15 milioane euro in spitalul Pelican Oradea

Medical Finance S.A., lider pe piata din Romania in integrarea de solutii tehnico-financiare pentru domeniul medical, a anuntat finalizarea investitiei in spitalul privat Pelican din Oradea.

Compania Medical Finance a furnizat urmatoarele servicii: realizarea planului de afaceri, management de proiect si integrare tehnico-financiara. Astfel, specialistii Medical Finance au oferit consultanta si au fost alaturi de echipa spitalului Pelican in toate fazele de implementare a proiectului.  

"Am ales Medical Finance pentru ca este singura companie specializata care ofera consultanta tehnica si financiara exclusiv in domeniul medical, cu experienta demonstrata in management de proiect si in integrarea solutiilor de la mai multi furnizori de echipament medical", a spus Ovidiu Cacuci, directorul general al Spitalului Pelican Oradea.

"Medical Finance ne-a asistat in luarea deciziei cu privire la cea mai buna oferta din punct de vedere tehnic si comercial. Specialistii companiei ne-au prezentat mai multe solutii tehnice, dintre care am putut alege in cunostinta de cauza si fara a depune prea mult efort", a completat Ovidiu Cacuci.
 
Implementarea proiectului a durat aproximativ un an si jumatate. Pentru Spitalul Pelican, Medical Finance a colaborat, printre altii, cu furnizorii urmatorilor producatori de echipamente medicale: Siemens, Karl Storz, Tyco, Olympus, Leica, Getinge etc. Ca urmare a acestor parteneriate, spitalului Pelican a fost transformat intr-un centru de excelenta pentru laparoscopie si tehnici minim invazive. Astfel, dotarea si personalul spitalului permit desfasurarea oricarui tip de interventie chirurgicala.

"Ma bucur ca am putut contribui la realizarea acestui proiect, care va oferi locuitorilor din Oradea servicii medicale performante si de buna calitate", a declarat Dan Ion, Marketing Manager, Medical Finance.

"Echipamentele alese de echipa spitalului Pelican permit orice interventie chirurgicala, in conditii de maxima siguranta si igiena", a mai spus Dan Ion.

Investitia totala a fost de 15 milioane de euro. Spitalul se intinde pe un spatiu de 3300 mp, distibuiti pe 4 nivele amenajate conform normele UE si ASP. Are o capacitate de 54 de paturi, bloc operator cu 5 sali de interventie, centru de radiologie / imagistica si serviciu de ambulanta.


Medical Finance pune la dispozitia clientilor sai un mix de servicii dedicate pietei medicale private: proiecte la cheie, management de proiect, planuri de afaceri, studii de fezabilitate, cele mai bune oferte de echipamente medicale si solutiile optime de finantare a acestora.

Medical Finance coloboreaza cu cele mai importante societati financiare pentru a obtine cele mai bune costuri de finantare pentru clientii sai.

Compania are parteneriate cu toti furnizorii de echipamente medicale din Romania, majoritatea fiind distribuitori ai celor mai importante companii internationale. Astfel, medicii si investitorii pot alege dintr-o gama larga de echipamente medicale, in functie de propriile criterii si de bugetul alocat.

Compania are un portofoliu de clienti echilibrat: medici, cabinete medicale, clinici si spitale private, centre de imagistica. Valoarea proiectelor medicale finantate variaza de la cateva mii pana la milioane de euro.

In doi ani de la infiintare, Medical Finance are reprezentanti in 8 orase din tara: Bucuresti, Timisoara, Cluj, Iasi, Satu-Mare, Galati, Oradea si Craiova. Astfel, asigura consultanta si implementare rapida a proiectelor medicale si la nivel local.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//