• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

De ce sunt importante advertorialele SEO?

De ce sunt importante advertorialele SEO?

O multime de clienti pun intrebari despre continutul de pe site. Daca advertorialele sunt originale, daca pot sa le scrie singuri si daca pot vorbi despre companie asa cum doresc, daca pot edita mai multe advertoriale sau daca se pot limita doar la un text pe pagina principala.

De ce ai nevoie de advertoriale?


Cand un utilizator viziteaza un site, vrea sa stie ce poate gasi acolo. Ce face compania, care sunt avantajele sale fata de concurenti. Prin urmare, nu mai apare problema completarii continutului, avand nevoie doar de advertoriale. Pentru un site comercial nu ai nevoie doar de articole, ci advertoriale SEO. Fiecare advertorial este proiectat pentru o pagina de destinatie care raspunde solicitarilor utilizatorilor.

Advertorialul raspunde atat motorului de cautare, cat si clientului care poate afla ce poate fi gasit pe site, si cum poate sa comande un anumit produs sau serviciu. Anterior, advertorialele erau necesare doar pentru ca motorul de cautare sa vada cheile care sunt pe pagina.

Nu au fost concepute pentru oameni. Dar acum, odata cu aparitia de noi algoritmi de clasament, filtre si sanctiuni, continutul de pe site a devenit mult mai bun si mai util pentru utilizatori.

De ce ai nevoie de mai multe advertoriale?

Cu cat sunt mai multe advertoriale pe paginile de destinatie corespunzatoare, cu atat este mai mare probabilitatea ca un utilizator sa mearga pe site la interogari de joasa frecventa. O persoana care cauta un anumit produs sau serviciu, cum ar fi decorarea unei ceremonii de nunta, va merge direct la pagina potrivita si nu se va „pierde” in structura site-ului.

El va putea citi despre ce ofera compania si va putea alege daca sa o contacteze sau nu. Daca site-ul are un singur advertorial despre serviciile de decorare de evenimente, utilizatorul va trebui sa depuna mult mai mult efort pentru a afla daca compania face exact ceea ce are el nevoie.

Cu cat sunt mai multe advertoriale (in mod natural, numai pentru acele bunuri si servicii pe care compania le ofera cu adevarat), cu atat este mai mic procentul de esecuri.

De exemplu, daca o companie ofera trei servicii, vor exista patru advertoriale - pentru fiecare serviciu si pagina principala a site-ului. Comerciantii cu experienta stiu ca un site din top este rezultatul nu numai a optimizarii tehnice de inalta calitate, dar si a umplerii acestuia cu continut bun.

Advertorialele stau la baza acestui continut. Acesta este motivul pentru care nu trebuie sa te indoiesti ca advertorialele sunt necesare pe site-ul tau. Cu cat sunt mai interesante si utile textele, cu atat este mai probabil ca utilizatorii sa ramana pe site mai mult timp. 






Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//