• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Cum pregatesti cel mai bun papricas de pui?

Cum pregatesti cel mai bun papricas de pui?

La preparatul papricas de pui, puiul devine suculent, se gateste foarte repede si te incanta cu aroma legumelor. Iata una dintre variantele acestei retete:

Ingrediente:

Pulpe de pui                                   4 buc.

Ardei gras rosu, galben, verde       2 buc.

Rosii                                               3 buc.

Usturoi                                            2 catei

Ceapa verde                                    2 fire

Sare                                                 dupa gust

Piper negru                                      un varf de cutit

Prepararea retetei de papricas de pui


Poti lua pulpe de pui fara os, 3 rosii de dimensiuni medii. Ceapa, daca nu este verde, una uscata este suficienta, 2-3 bucati de ardei gras (ar trebui sa fie mai mult). Indeparteaza pielita de pe pulpe, spala si usca cu un prosop de hartie. Prajeste-le intr-o tigaie incalzita, in ulei vegetal pana se rumenesc.

Taie ceapa rodele si adauga peste pui. Taie ardeiul felii si adauga peste ceapa. Cand ceapa si ardeii sunt prajiti, adauga sare si piper, usturoiul, rosiile decojite tocate. Pentru a decoji rosiile, pune-le in apa clocotita timp de un minut, iar apoi imediat in apa rece. Dupa aceasta procedura pielita se indeparteaza foarte usor. Se lasa sa fiarba aproximativ 5 minute apoi se ia de pe foc. Se presara cu ceapa verde sau cu ierburi aromate.

Papricas de pui – Reteta 2

Ingrediente:


File de pui                                                   600 g

Ardei gras rosu, verde, galben                        3 buc

Miere                                                               2 lingurite

Sos de soia                                                       2 lingurite

Pasta de tomate                                                1 lingura

Usturoi                                                             3 catei

Sare

Piper negru

Ulei de masline pentru prajit.

Mod de preparare papricas de pui

Spala ardeii grasi, indeparteaza semintele, caleste din nou si apoi taie in fasii medii.

Curata ceapa si usturoiul, toaca ceapa in jumatate de inele, trece usturoiul printr-o presa sau razatoare.

Fileul de pui se spala si se usuca intr-un servetel absorbant, apoi se taie in fasii medii.

Intr-un bol, se amesteca sosul de soia, pasta de tomate, usturoiul, mierea jumatate de lingurita, sarea si se amesteca bine pana devine o compozitie neteda.

Se pune fileul de pui in marinata rezultata, se amesteca si se lasa 40 de minute.

Incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie, prajeste fileul de pui, apoi adauga sosul marinat si lasa-l sa fiarba timp de 10-12 minute, apoi se adauga fasiile de ardei la sfarsitul prajirii.

Transfera puiul din tigaie, adauga ulei de masline, daca este necesar, prajeste jumatate de inele de ceapa timp de 5-7 minute, adauga fasii de ardei gras, adauga sare, piper, amesteca si prajeste inca 7 minute. 

Pune din nou puiul prajit in tigaia cu ceapa si ardei gras, amesteca usor si prajeste totul impreuna inca 5-7 minute.

Serveste papricasul de pui cu ardei gras.  Daca iti place mai picant, poti adauga ardei iute, boia de ardei iute si piper mai mult. Pentru o garnitura potrivita, fierbe orez in zeama de carne de pui sau de vita. Orezul este cel mai potrivit pentru garnitura la papricas de pui. 

Pofta buna!






Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//