• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Zapp.ro a castigat premiul pentru cel mai bun design la RoWebDesign

Zapp.ro a castigat premiul pentru cel mai bun design la RoWebDesign

Website-ul Zapp, www.zapp.ro, a fost nominalizat si a castigat doua premii la categoriile "Best Design" si "Best of RoWebDesign" la gala premiilor RoWebDesign.

Website-ul zapp.ro a fost dezvoltat de Vitrina Advertising si Avantaj Net si a castigat marele premiu la categoria "Best Design", invingand proiectele vexio.ro (Unique Illusions), heineken.ro/greattogether, logankissfm.ro (Driff Studios Media Agency) si bellevueresidence.ro (X3 Studios Company) nominalizate de asemenea la aceasta categorie.

La sectiunea "Best of RoWebDesign Awards" website-ul Zapp s-a clasat al doilea, premiul fiind inmanat chiar de catre Miguel Ripoll, presedintele juriului.  Decernarea premiilor a avut loc Luni 10 noiembrie 2008 in cadrul evenimentului RoNewMedia 2.0., proiect initiat si dezvoltat de Grupul Realitatea – Catavencu.

Concursul este dedicat designer-ilor romani "anti copy – paste", care au reusit sa imbine intr-un mod unic si exceptional design-ul si continutul. Aceste website-uri devin ulterior adevarate hit-uri, generand un nivel de trafic ridicat si creand loialitate in randul vizitatorilor.

Cele doua premii sunt ultimele distinctii primite de website-ul zapp.ro, succedand nominalizarea la sectiunea "Publicitate si Comunicare/Site-uri de promovare corporate"din cadrul Internetics, unde site-ul zapp.ro a fost singurul, dintre 20 de site-uri inscrise, nominalizat la aceasta categorie.

Criteriile de evaluare au luat in calcul design-ul (40%), originalitatea (30%), functionalitatea (20%) si continutul (10%). Juriul a fost alcatuit din: Bogdan Branzas, Creative Director & CEO al agentiei Branzas, Octavian Cocis, Art Director Grupul Realitatea-Catavencu si Cristian Lipan, Art Director Business Standard. Presedintele juriului a fost Miguel Ripoll, CEO si Creative Director al companiei Cesser Digital, Spania.

Zapp a lansat noua versiune a  website-ului www.zapp.ro in luna august 2008 cu scopul de a facilita accesul utilizatorilor si vizitatorilor la informatii importante despre serviciile si produsele Zapp sau la informatii generale despre compania noastra.

Noua structura de website este in concordanta cu obiectivele strategice ale companiei, prezentand intr-un mod foarte transparent oferta noastra de servicii integrate si evidentiind in acelasi timp preocuparea Zapp pentru inovatie, dorinta de a crea valoare si de a se pune la dispozitia utilizatorilor sai.

Ca urmare a acestei abordari, sectiuni importante si strategice precum oferta Zapp, serviciile, acoperirea si terminalele au devenit punctul central al noului site. Mai mult au fost aduse imbunatatiri majore sistemului de navigare, accesul la informatie fiind acum mult mai usor si la indemana oricui.


Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info
//