• EUR:
  • USD:

Promotie de Brand

Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea Vorbesti, Net Primesti de la Vodafone, pentru toti utilizatorii din Romania, indiferent de retea

Utilizatorii Cartelei Vodafone, atat cei noi cat si cei existenti, pot acumula trafic de date gratuit, de pana la 10 MB/ minut, in limita a 10 GB/ luna. In premiera, campania “Vorbesti, Net Primesti” se adreseaza si utilizatorilor din alte...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor Toshiba reintroduce Garantia No Matter What, oferind clientilor protectie completa pentru laptopurile lor

Toshiba Europe GmbH a anuntat relansarea Garantiei No Matter What – o oferta care confera un plus de siguranta in cazul unor evenimente neasteptate si nedorite. Disponibila gratuit la achizitionarea laptopurilor de consum, Garantia No Matter What...

citeste mai mult

Promotie de Brand

Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT Peste 30 de premii pentru cei care aleg STAR Student, pachetul gratuit de produse si servicii BT

Banca Transilvania a dat startul unei campanii cu peste 30 premii atractive pentru persoanele care aleg până la finalul anului pachetul gratuit STAR Student. Se pot câstiga următoarele: 3 iPhone-uri 6S, 3 Ipad-uri si 25 de brătări Fitbit...

citeste mai mult

Confesiune pe drumul intoarcerii de la aeroport

Confesiune pe drumul intoarcerii de la aeroport

Ne-am intalnit in avion pe drumul intoarcerii catre casa si din fericire aveam si locurile apropiate, asa ca ne-am asezat unul langa celalalt cu amabilitatea celor peste care ne intindeam sa ne auzim.
Au facut schimb de locuri sa lase doi vecini si colegi sa stea unul langa celalalt.
-Si zici ca ai vacanta de Pasti, ma intreba cu interes?
-Pai ca toti oamenii. Si tu ai, nu?
-Omule, eu sunt nevoit sa fac acest drum, fiindca am patit un necaz! Mi-au furat masina din parcarea din fata blocului si au intrat cu ea intr-un magazin, apoi au abandona-o la 50 de kilometri distanta de casa. Am multe pe cap, crede-ma. Nici nu mi-am aranjat cu ce ma intorc acasa din aeroport. Poate luam amandoi un taxi. Impartim cheltuielile in doua sa ne fie mai usor.
-Te duc acasa gratis, frate, cadou din partea casei, i-am spus! Considera ajutorul meu financiat ca ti-au luat si ti-au lovit bunatate de masina. Eu am lasat-o pe a mea la loc sigur: in parcare aeroport Otopeni.
Auzind acest lucru si-a pus mainile in cap si mi-a repetat de 20 de ori pana la coborare ca m-am ars. In opinia lui ma va costa parcarea, cat masina si mai bine o las acolo, o fac pierduta, uitata si ne intoarcem amandoi cu taxiul. I-am explicat faptul ca toate taxele sunt achitate si sa  vina fara grija cu mine fiindca nimic rau nu mi se va intampla.
M-am tranformat in cadru didactic care explica pe inteles elevului sau ca, daca si el si-ar fi lasat masina in grija firmei Airoport-parking, nenorocirea nu s-ar fi intamplat. M-a rugat sa dezvolt subiectul fiind foarte  interesat de furnizorul de servicii de parcare. I-am prezentat cum am putut mai bine facilitatile care m-au atras si pe mine si m-au determinat sa-mi rezerv un loc de parcare la ei.
Iata ce a cuprins lista argumentelor:
-asigurarea 100% a masinii. In acel loc, masina mea era monitorizata 24 din 24 de ore de catre: camerele de luat vederi si agentii de paza. Fiind ingradita, nimeni nu putea intra aici, fara sa se legitimize si sa i se deschida. Se intelege ca masina nimanui nu putea fi furata, zgariata, sparta sau lovita. Cum o lasi in parcare, asa o iei la intoarcere.
-adaptarea intervalului de parcare nevoilor proprietarului. Se putea rezerva parcare incepand cu o zi (24 de ore), pana la o luna. Eu lasasem autoturismul 30 de zile in parcare, sa-l am la dispozitie la intoarcere.
-intarzierile provocate de companii sau de catre intemperii nu sunt imputate in niciun fel clientilor
-transportul din parcare la terminal este asigurat de microbuze curate, spatioase, cu reviziile si taxele la zi
-preturile sunt oneste raportate la responsabilitatea pe care si-o asuma firma: pastrarea masinii tale in conditii exceptionale. Pentru ca masina mea sa stea o luna la ei achitasem 296 de lei..
Fata i s-a luminat, cand a vazut microbuzul care ne astepta, desi ningea viscolit (zici ca vine Craciunul, nu Pastele). Am urcat bagajele si ne-am asezat linistiti si in 5 minute eram in masina. Ma simteam putin vinovat fata de el ca masina mea era cum o lasasem, iar a lui trebuia sa fie reparata.

Cititi mai multe articole din arhiva Brand Info